SINT-PIETERS-LEEUW - Gordelfestival van start

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Gordelfestival van start

Gordel_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Gordel_2
Gordel_3
Gordel_4
 
Gordel_5
Gordel_6
Gordel_7
 
Gordel_8
Gordel_9
Gordel_10
 

 Op zondag 3 september 2017 is Sint-Pieters-Leeuw Focusgemeente voor de jaarlijkse Gordel. Na het ontbijt in kasteel Coloma zal werd een bronzen voelmaquette ingehuldigd  door Minister van deVlaamse Rand Ben Weyts.

Deze 3D plattegrond is een gezamenlijk initiatief van de Rotary Club en het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw. Het kunstwerk werd vervaardigd door kunstenaar Patrick Huybrechts en wil blinden en slechtzienden helpen de weg te vinden in het domein: het reliëf en de topografie, alle paden en dreven, gebouwen, aanplantingen, bushaltes en straten in de nabije buurt werden eroverzichtelijk op aangeduid. Verschillende aangebrachte texturen zorgen voor een aangename tactiele ervaring. Ook voor elke andere parkbezoeker is deze voelmaquette een uitstekend oriëntatiemiddel om het mooie Colomapark en de unieke rozentuin te ontdekken.

START

Nand Sluys (82 jaar en oudste deelnemer) en zoon Marc schreven in voor de 60 km omdat Nand het peloton rijden niet zag zitten  voor 100 Km. Michel Dooms moest nog snel zijn banden laten opblazen bij de pechverhelpingsdienst VAB. en er was  een actie groep

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 sep 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief