SINT-PIETERS-LEEUW – Sportdag in revalidatieziekenhuis Inkendaal.

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Sportdag in revalidatieziekenhuis Inkendaal.

Ink_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Ink_2
Ink_3
Ink_4
 
Ink_5
Ink_6
Ink_7
 
Ink_8
Ink_9
 

 Naar jaarlijkse traditie hield het revalidatieziekenhuis Inkendaal in Vlezenbeek een grote sportdag.Net zoals de voorbije jaren stond er diverse sport en bewegingsactiviteiten op het programma, voor personen met een motorische, cognitieve en/of sociale beperking ( vaak het gevolg van een neurologisch letsel).

Vanuit de visie, een optimale resocialisatie wil men een brug bouwen tussen het revalidatietraject en de samenleving in het revalidatiecentrum. En daar is deze sportdag één manier voor.

 Dat sporten belangrijk is voor iedereen en zeker ook voor mensen met een beperking daar zetten ze zich in Inkendaal maximaal voor in.

Via deze sportdag laat men mensen kennismaken met een ruime waaier aan G sporten ( waar mogelijk wordt er een link gelegd tussen de activiteit en sportclubs).

Worden er regelmatig interne initiaties georganiseerd in samenwerking met specifieke clubs waar men de sport op meer intense manier kan beleven, en word er persoonlijke begeleiding aan geboden, door samen met een clubtrainer de individuele mogelijkheden te exploreren.

 Dit alles wordt verwezenlijkt door een nauwe samenwerking met sportclubs, organisaties, Provincie Vlaams Brabant, Vlaamse Gemeenschapscommissie en de gemeente Sint-Pieters-Leeuw.

Dank zij de vele vrijwilligers die met de glimlach een handje kwamen toesteken was ook dit jaar deze sportdag een groot succes.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief