Na succesvolle footlunch nu frittenkermis bij SK LEEUW

Na succesvolle footlunch nu frittenkermis bij SK LEEUW

Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 
Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 
Editiepajot_spl
Ingezonden affiche
 

Voetbalploeg SK Leeuw organiseerde zondag zijn eerste footlunch dit jaar voor de grote derby tegen KHO Huizingen, die eerste geklasseerd staan in de reeks van tweede provinciale B. Het werd weer een succes voor SK Leeuw waar 500 voetballers de sport beoefenen, met o.a. 2 seniorploegen in tweede en vierde provinciale en 3 vrouwenploegen waaronder eerste en tweede provinciale en maar liefst 20 jeugdploegen en nog een veteranenploeg, is SK Leeuw de grootste club uit groot Leeuw.

150 gasten waren aanwezig op de footlunch waaronder de vele sponsors die uitgenodigd werden, supporters en het gemeentebestuur. Na de uitgebreide lunch die verzorgd werd door De Drie Hamers uit Gooik gingen alle genodigden en vele opgekomen supporters naar de spannende derby kijken tegen de leider KHO Huizingen, SK Leeuw staat momenteel 5de in het klassement. De aftrap werd gegeven door één van de hoofdsponsers namelijk garage Vandeperre (BMW-MINI) uit Sint-Pieters-Leeuw. De spannende derby eindigde op 0-0. Na de wedstrijd werd er nog flink nagepraat tussen de uitgenodigde gasten en supporters.

Volgend jaar op 25.02.2018 wordt de volgende footlunch georganiseerd voor de streekderby tegen FC Lennik. Ook niet te vergeten dit weekend organiseert SK Leeuw hun eetfestijn 'fritten met vol-au-vent, stoofvlees of speciale schotel' dat doorgaat op:

Vrijdag 13 oktober vanaf 18u30

Zaterdag 14 oktober vanaf 18u30

Zondag 15 oktober vanaf 12u00

Maandag 16 oktober vanaf 18u30

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 18 jul 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 12 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2018
Marc Sluys | 04 jul 2018

archief