VLEZENBEEK - Proxy Delhaize vernieuwd en uitgebreid met 300 m² extra verkoopoppervlakte

C21

VLEZENBEEK - Proxy Delhaize vernieuwd en uitgebreid met 300 m² extra verkoopoppervlakte

Delhaize
Ingezonden foto
 

 Na een grondige renovatie is Proxy Delhaize Vlezenbeek aan de Postweg 96, 1600 Sint-Pieters-Leeuw klaar om haar klanten te ontvangen. Op 11 oktober vond de heropening van de  Proxy-supermarkt Vlezenbeek plaats en het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Met 850 m² verkoopoppervlakte (uitbreiding van 300 m²) en talrijke aanpassingen kunnen de klanten vlotter door de verschillende rayons lopen en ervaren ze het grootste winkelcomfort.

De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn verbeterd door middel van enkele innovaties.

"Met deze totaal vernieuwde winkel willen ze Delhaize nog dichter bij de klanten brengen, de kwaliteit, het aanbod en de sterke promoties schenken waar Delhaize garant voor staat. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de winkel kregen een volledige make-over!"  vertelt familie Geevels, de zelfstandige uitbaters van Proxy Delhaize Vlezenbeek.

 In Proxy Delhaize Vlezenbeek is de toekomst ook verzekerd, want zowel zoon Glen als dochter Christy draaien met veel enthousiasme mee in de zaak.

Om de dagelijkse boodschappen gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken. Het nieuwe Proxy-winkelconcept wordt vooral gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Een heldere en eenvoudige filosofie vormt de basis voor de nieuwe ontwikkelingen: de klant in het centrum zetten van alle aandacht, want 'goed kopen, goed eten' betekent in de eerste plaats een antwoord vinden op maat van de behoeften van elke klant.

 Openingsuren:

De winkel is open op maandag van 13u tot 19u30, van dinsdag tot en met zaterdag van 8u30 tot 19u30 en op zon- en feestdagen van 8u tot 12u15.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief