SINT-PIETERS-LEEUW – Verzamelbeurs Coca Cola in zaal Zonnig Leven

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Verzamelbeurs Coca Cola in zaal Zonnig Leven

Cola_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Cola_2
F
 
Cola_3
 
Cola_4
 
Cola_5
 

 Voor het 12 de jaar op rij organiseerde Johan Van Mierlo en Sandrina Van Handenhove met succes een Internationale verzamelbeurs van alles wat met het merk Coca Cola te maken heeft. Deze beurs is zo begeerd bij verzamelaars, dat in augustus alle 50 standplaatsen reeds uitverkochtwaren, in het Zonnig Leven.

Verzamelaars van zowat overal te wereld schreven zich in voor deze beurs, zo kwam men naast Belgen,  Nederlanders, Fransen, Italianen, Duitsers, Noren, Oostenrijkers, een Zuid Koreaan en zelf een verzamelaar uit Japan (Tokyo) tegen op deze verzamelbeurs.

Takao Ezawa uit Tokyo komt reeds voor het elfde jaar op rij naar Sint Pieters Leeuw met verzamelaarsstukken uit Japan, en keert met evenveel nieuwe attributen terug naar het land van de rijzende zon, om zo zijn rijk gevulde verzameling aan te vullen op zijn flat in Tokyo.

Takao Ezawa reist zowat de wereld rond, naar alle beurzen op zoek naar al wat te maken heeft met het merk Coca Cola en moet dringend op zoek naar een tweede flat in Tokyo om zijn collectie een plaatsje te kunnen geven.

Johan en Sandrina, zijn zelf ook verwoede verzamelaars van producten met het embleem van Coca Cola, en gaan ook regelmatig naar het buitenland om op andere beurzen hun verzameling te kunnen aandikken.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 okt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief