Wat verwacht u van uw gemeente SINT-PIETERS-LEEUW na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 ?

C21

Wat verwacht u van uw gemeente SINT-PIETERS-LEEUW na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 ?

Handelaars
Foto Emile Devogeleer
 

 Wat moet er de volgende jaren in Sint-Pieters-Leeuw  veranderen, wat is goed en wat kan beter, zodat de collega-ondernemers in de beste omstandigheden kunnen ondernemen? Dat willen de 3 handelsverenigingen, VHV, RRL en Ruisbroek Leeft te weten komen op donderdag 30 november.in de Merselborre in Vlezenbeek.

Over bovenstaande vragen willen zij het antwoord kennen van de Leeuwse handelaars en dit met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

De 3 handelsverenigingen, VHV, RRL en Ruisbroek Leeft  willen in aanloop naar die verkiezingen een duidelijke boodschap meegeven aan de politieke partijen over wat ondernemers verwachten van hun toekomstig gemeentebestuur.  Ze beginnen er nu aan, want de partijen maken binnenkort hun verkiezingsprogramma op.

 Zij nodigen de handelaars uit voor een boeiende ontmoeting om hun prioriteiten op te maken. Ze bespreken wat in Leeuw moet veranderen zodat zij nog beter kunnen ondernemen en ze gaan na wat er moet gebeuren om tot een aantrekkelijke, dynamische gemeente te komen. Want zeg nu zelf, zonder ondernemers, zonder lokale handelaars zou de gemeente stillaan doodbloeden. Weet dat ook

De 3 handelsverenigingen uit Sint-Pieters-Leeuw (Verenigde Handelaars Vlezenbeek, RinkRond Leeuw en Ruisbroek Leeft hebben de handen in elkaar geslagen .

Ze nodigen op donderdag 30 november van 19u30 tot 21u30 alle handelaars, zelfstandigen, ondernemers, vrije beroepen uit in de Merselborre om te luisteren naar hun behoeften en wensen aangaande de gemeente Sint-Pieters-Leeuw, dit naar aanleiding van de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Eerst laten ze een spreker komen,  die hoogstens 20min in de theaterzaal komt spreken over lokale handel, het heden, 2020 en 2030 als horizon.

Nadien nodigen ze iedereen uit in de kunstzaal alwaar er een 6-tal groepjes zullen worden gemaakt aan praattafels. Elke praattafel zal een issue over de gemeente behandelen (zoals, mobilteit & verkeer, belastingen, milieu en afval, politie & veiligheid, markten en openbaar domein) alwaar de handelaars hun pro-en contra’s, hun ideeën kwijt kunnen. 1 of 2 bestuursleden, verdeeld over de 3 handelsverenigingen nemen nota. Iedere aanwezige zal ook in het cafetaria gratis een drankje kunnen benuttigen of rustig napraten. Na het event komen de bestuursleden van de 3 handelsverenigingen nog eens samen, bespreken de notities en maken een beknopt relaas welke ze dan willen afgeven aan alle politieke partijen, misschien wel op de eindejaarsreceptie van de gemeente op 14 december 2017.

Deze unieke voormiddag zal ingeleid worden door Tom Commeine, een ervaren en enthousiast spreker met jaren ervaring in business development en lokale handel.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 nov 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief