Jaarmarkt SINT-PIETERS-LEEUW trekt nog steeds veel volk

Jaarmarkt SINT-PIETERS-LEEUW trekt nog steeds veel volk

Markt_1
Foto's Emile Dev ogeleer
 
Markt_2
 
Markt_3
 
Markt_4
 
Markt_5
 
Markt_6
 
Markt_7
 
Markt_8
 

 Traditioneel is op 11 november het jaarmarkt in Sint-Pieters-Leeuw. De jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw is met zijn 20.000 bezoekers één van de grootste uit de regio. De start verliep echter niet droog, maar. De  opbouw gebeurde in de regen. Het ergste werd gevreesd, doch toen men om 10 uur de jaarmarkt opende hield het op met regenen, zodat de massa terug aanwezig was.

Heel wat verenigingen hadden hun standje opgesteld om de clubkas te spijzigen en ook ambulante handelaars prezen luidkeels hun waren aan. Publiekstreffer bleveb de prijnkampen van de tentoongestelde dieren.

In het Colomakasteel kon men terecht voor de 76ste editie van ‘Leeuw Art’.

Aan het gemeentehuis kon men genieten van dans- en muziekoptredens van o.a. Dance O’Mania, Benny Michiels,Christof Severs & Liesje, Nina Butera.

Traditiegetrouw begon het feest de avond voor de jaarmarkt met een optreden in de Loods, Topstraat. Dit jaar werd gekozen voor PIGBAG Army. PigBag was de naam van de discobar van Pascal Braeckman uit de jaren tachtig, Pascal is bekend als klankman van o.a. Tomtesterom, Beste Vrienden, Wauters vs. Waes... Een discobar die Pascal deze zomer nieuw leven inblies.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 07 nov 2018

archief