SINT-PIETERS-LEEUW – Paul Demayer speelt op de seniorenweek in St Antonius.

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Paul Demayer speelt op de seniorenweek in St Antonius.

Antonius_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Antonius_2
 
Antonius_3
 
Antonius_4
 

  Tijdens de seniorenweek in het Woon en Zorgcentrum Sint Antonius in Sint Pieters Leeuwwerden/worden er heel wat activiteiten voor de senioren georganiseerd. Maandag was er een echt bal populair met Kenny en Els, dinsdag optreden van volksdansgroep ‘Zonnebloem’ uit Negenmanneke.

Woensdag stond er een optreden van de bekende organist Paul Demayer op het programma, Paul werd geboren in Halle maar is later verhuisd naar Gent. Paul Demayer speelt regelmatig op het orgel in de Sint Stevanius kerk in Gent en geeft op  30 december 2017 een concert in de Notre- Dame in Parijs.

Het is zijn moeder en ex lerares in het Heilig Hart in Halle, Agnes Van Waeyenberg die op het idee kwam om haar zoon zijn muzikale kunsten, want Paul speelt ook accordeon en zingt daarbij  liedjes uit de oude doos, te laten bewonderen aan de bewoners van het Woon en Zorgcentrum.

 Donderdag gaat in Sint Antonius de seniorenweek verder met een dessertbuffet op de Zonnebloemafdeling en op vrijdag wordt de seniorenweek afgesloten met een receptie met hapjes en een lekkere  alcoholvrije Mojito.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief