SINT-PIETERS-LEEUW - Bart Anneessens Cops en Salim Segers brengen Kerstsingle uit

SINT-PIETERS-LEEUW - Bart Anneessens Cops en Salim Segers brengen Kerstsingle uit

Bart_anneessens
EP

 Voor zijn eerste Kerstsingle was het Bart al snel duidelijk . . . . Salim Seghers, is dé ideale romanticus om een Kerstsingle samen mee op te nemen! De keuze was snel gemaakt, een cover van “Feliz Navidad”. En wat voor een . . . .+

De song start zeer intiem met een mooie piano, strings en een fluitje om zo over te gaan naar een accordeon Franse musette en dat is nog niet alles want natuurlijk mag het Spaanse met Feliz Navidad niet ontbreken! Mooie acoustische gitaarpartijen, cajon en Spaanse ritmes, en dit allemaal in een Kerstsfeer!

Bart, die met al zijn vorige singles ook reeds scoorde, hoopt nu samen met Salim mooi te mogen scoren met deze heuse Kersthit!

En er werd niets aan het toeval overgelaten . . . . een super coole videoclip kon niet uitblijven!Je kan hem alvast hier bekijken; https://www.youtube.com/watch?v=8sprPLmJrbc

Deze Kerstsingle is ook de voorbode van een heuse “WINTER FEEST EP” van Bart Anneessens Cops.

Op deze EP zal deze Kerstsingle staan, maar ook de single “My Little Lady” met Danny Fabry en een gloednieuwe solo-single van Bart. Bart komt na Nieuwjaar op de proppen met een solo-single, en het moet gezegd, ook eentje om absoluut naar uit te kijken!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2017
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief