SINT-PIETERS-LEEUW – Bedrijvencentrum Zennevallei trakteert zijn huurders op een Sinterklaasontbijt

SINT-PIETERS-LEEUW – Bedrijvencentrum Zennevallei trakteert zijn huurders op een Sinterklaasontbijt

Bedrijven_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Bedrijven_2
Bedrijven_3
Bedrijven_4
 
Bedrijven_5
 

  Op Sinterklaas dag hoort een stevig ontbijt, dit was ook de mening van centraal manager Dejonghe Anja van het bedrijvencentrum Zennevallei, en trakteerde haar huurders op een lekker ontbijt. Anja is al 30 jaar centraal manager in het bedrijvencentrum en tracht het de huurders zo comfortabel mogelijk te maken, zo organiseert ze regelmatig activiteiten voor de huurders zoals een picknick, wandeling en vandaag een stevig ontbijt.

 Achter de gevel van het ‘Bedrijvencentrum Zennevallei’ schuilt sinds 1988 een thuis voor ondernemers. Het ontstaan van de bedrijvencentra in Vlaanderen in 1984 was een initiatief van de Vlaamse Regering om kleine startende bedrijven te stimuleren, door het aanbieden van goedkope huisvesting en gemeenschappelijke diensten en nutsvoorzieningen  ten einde de bedrijfskosten te drukken.

De oprichting gebeurde via een PPS-Systeem avant-la-letre. De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) is samen met de gemeenten, banken en grote bedrijven betrokken partij.

De initiatiefnemers zien volgende elementen in het aanbod van de centra als instrument ter ondersteuning van startende en/of jonge ondernemingen.

 *Een variëteit aan kleine ruimten beginnend vanaf 21 vierkante meter
*De mogelijkheid kantoren en opslagruimte te combineren.
*Een aanbod van organisatorische faciliteiten ( vergaderruimten, flexplekken, netwerk-mogelijkheden, permanentie, apparatuur .....)
*Een representatieve bedrijfsomgeving die het zakelijke imago van de bedrijven ondersteunt.

 Meer inlichtingen over het Bedrijvencentrum Zennevallei kan men bekomen op info@bcz.be  of op de website www.bczennevallei.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 dec 2017
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief