Ontdek de nieuwste Impermo toonzaal in SINT-PIETERS-LEEUW

Ontdek de nieuwste Impermo toonzaal in SINT-PIETERS-LEEUW

Impermo_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Impermo_2
Impermo
 

 In Sint-Pieters-Leeuw opende Impermo een nieuwe toonzaal. Voortaan kan men ook in Sint-Pieters-Leeuw terecht om het uitgebreide assortiment tegels, natuursteen en parket van Impermo te bewonderen.

100 jaar na de opstart van Impermo groeit het bedrijf uit tot de grootste speler van tegels, natuursteen en parket in België. Met verschillende vestigingen verspreid over Vlaanderen staat Impermo elke (ver)bouwer bij in zijn zoektocht naar de juiste vloer. Op 15 juli presenteerde Impermo al met trots een nieuwe vestiging in Geel.

En Impermo zit niet stil, want sinds zaterdag 6 januari staan ook in Sint-Pieters-Leeuw de verkoopmedewerkers van Impermo klaar om jou te begeleiden met persoonlijk advies, van keuze over plaatsing tot onderhoud en workshops. Bovendien geniet je in januari ook in deze nieuwe vestiging van soldenprijzen op een ruime selectie tegels uit het assortiment.

Wil je graag inspiratie opdoen voordat je de nieuwe toonzaal bezoekt? Op de website van Impermo vind al onze vloeren en alles wat je nodig hebt om deze te leggen, vergezeld van sfeerfoto’s. Bovendien kan je snel en gemakkelijk een Belevingsbox aanvragen met stalen van jouw droomtegels. Zo vergelijk je de kwaliteit, structuur en kleur van jouw toekomstige vloer in de ruimte waarvoor hij bestemd is en kom je helemaal voorbereid naar alle toonzaal!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jan 2018
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2019

archief