SINT-PIETERS-LEEUW – Serviceclub Fifty One Coloma deelt 8000 euro uit.

SINT-PIETERS-LEEUW – Serviceclub Fifty One Coloma deelt 8000 euro uit.

Fifty_1
Foto's Emile Decogeleer
 
Fifty_2
 
Fifty_3
 
Fifty_4
 
Fifty_5
 

Fifty One Coloma Sint Pieters Leeuw deelde in het kader van de  “diensten aan de gemeenschap” de netto-opbrengsten van haar jaarlijkse activiteiten-champagneverkoop, kaas-en breughelbuffet en standen op Leeuw Rinkt en jaarmarkt SPL – uit aan vier verenigingen.

 VZW De Poel, het centrum voor persoonsgerichte ondersteuning voor volwassenen met een beperking  kreeg een cheque van 3000 euro.

De Foundation Jana De Koker, een jong fonds dat alle patiëntjes van een aantal kinderziekenhuizen een betere levenskwaliteit en een aangenaam leefklimaat wil bieden tijdens hun verblijf, kreeg eveneens een cheque van 3000 euro.

De Leeuwse vereniging “Smile To Me”, die anders kinderen jaarlijks een onvergetelijke dag bezorgt, ontving een cheque van 1000 euro.

FriS, een sportvereniging voor mensen met een beperking kreeg een cheque van 1000 euro.

 Het huidige bestuur van de club bestaat : voorzitter Albert Speeckaert, ondervoorzitter Luc Vanruysevelt,  secretaris Alain Reynaert, penningmeester Filip Touchant en ceremoniemeester William Moons.

 Tevens kondigt Fifty One nu al een evenement aan dat zij in het kader van hun 300ste statutaire vergadering zullen organiseren.

Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli, en op zaterdag 7 en zondag 8 juli organiseren zij in het kasteel Coloma een tentoonstelling met werken van Henri Vlezenbeek, Luc Vanruysevelt en Rita Cornelis. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jan 2018
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief