Bart Keymolen lijsttrekker voor CD&V SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Bart Keymolen lijsttrekker voor CD&V SINT-PIETERS-LEEUW

Dsc_2569
Bart Keymolen (Foto Felix Merckx)

 Minister van Justitie Koen Geens maakte op de nieuwjaarsreceptie van CD&V Sint-Pieters-Leeuw de nieuwe lijsttrekker bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen.  Schepen van jeugd en openbare werken Bart Keymolen zal de lijst trekken voor CD&V op 14 oktober. Het partijbestuur duidde hem hiervoor unaniem aan in december. Schepenen Jos Speeckaert, Luc Van Ruysevelt, Lucien Wauters en Paul Defranc zullen blijvend een ondersteunende rol opnemen.

Schepen Bart Keymolen: " Ik ben enorm fier dat ik deze sterke en hechte ploeg mag aansturen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ik heb de afgelopen jaren als schepen enorm veel ervaring opgedaan, mede dankzij de steun van onze ervaren mandatarissen. Ik wil hen, maar zeker ook het partijbestuur, de leden en sympathisanten danken voor het vertrouwen dat zij in mij stellen. Samen met iedereen, met jong en oud, met man en vrouw, zullen we kei hard werken om ons sterk programma aan de man te brengen en opnieuw de grootste te worden in Sint-Pieters-Leeuw."

"Met Bart Keymolen als lijsttrekker aan het roer, en met mijn oud-medewerker Siebe Ruykens als partijvoorzitter is de partij en bij uitstek de gehele gemeente hier in Sint-Pieters-Leeuw in goede handen. Samen met een sterk team van ervaring en jong talent achter hen is de afdeling sterk gewapend om een uitstekend resultaat neer te zetten. Op mijn steun kunnen ze voor de volle 200% rekenen, aldus minister Koen Geens.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2018
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief