SINT-PIETERS-LEEUW - Brukomtegel presenteert op Batibouw 2018 dé trends in vloer- en wandbekleding

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Brukomtegel presenteert op Batibouw 2018 dé trends in vloer- en wandbekleding

Logo_brukom
 
Carrelege_brukomtegel_terrasse
 
Amb_barcelona_classic_25x25
 
Gris
 
Wooddesign_2
 

Groot formaat tegelplaten, Belle-Epoque tegels, keramisch parket, keramische zelliges en XXL-terrastegels, dat zijn sleutelwoorden in de vernieuwde vloerencollectie die Brukomtegel presenteert. Nooit is er zoveel uiteenlopende keuze beschikbaar in stijl en afwerkingen. Het vernieuwde gamma van Brukomtegel nodigt je uit om jouw vloerproject volledig te doen slagen.

 

Nieuwe keramische parket collectie: Wooddesign

In keramisch parket presenteert Brukomtegel een nieuwe collectie: Wooddesign. Deze keramisch parket geeft het interieur een authentiek gevoel dankzij de warme houtkleuren en het design. Omdat de ‘latjes’ eigenlijk één tegel is zowel in plankvorm, vierkant als hexagone formaat kan deze vloer worden geplaatst als een gewone keramische tegel. De Wooddesign-collectie telt 6 kleuren, variërend van een lichte natuurtint over zachte grijze tinten tot het warmdonkere antraciet.

 

Groot formaat tegelplaten

Nog in de wereld van keramische tegels presenteert Brukomtegel een geheel nieuwe trend: keramische tegelplaten gaande van 120x120cm, 160x160cm tot zelfs 160x340cm. Deze collectie is dan ook zeer uitgebreid en beschikbaar in keramisch natuursteen, beton, parket tot zelfs blauwsteen en kan zowel als vloer- en wandtegel worden gebruikt. 

 

Bijzondere blikvanger : patroontegels uit de Belle-Epoque periode

We stellen u graag onze nieuwe collectie voor van keramische patroontegels die u snel naar de Belle-Epoque periode brengt. De rijke patroon decors, tezamen met het onderhoudsgemak van een keramische tegel geeft uw interieur een tijdloos en net dat tikkeltje meer karakter.

 

Keramische Zelliges: kleurrijker dan ooit!

Als wandtegels presenteren we onder ander blinkende keramische zelliges, geïnspireerd op Marokkaanse tegeltjes in felle kleuren. Formaat 10x10cm in felle, maar ook hedendaagse tinten.

 

XXL-Terrastegels

Keramische terrastegel in groot formaat of XXL tegel presenteren we twee nieuwe collecties: keramisch parket en keramisch beton. Dé trend is om binnen tegels verder naar buiten te plaatsen in zelfde vorm, kleur en afwerking zodat jouw terras of tuin als het ware een verlengde is van de woonkamer. Groot formaat keramische terrastegels kunnen dus feilloos aansluiten met de groot formaat binnen tegels. Formaten 60x60cm, 80x80cm in keramisch beton, 20x120cm, 30x120cm in keramisch parket allen met een dikte van 2cm.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 feb 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief