SINT-PIETERS-LEEUW - Drankenservice Schoentjes krijgt voor de 7e keer op rij “Dag van de drankenhandelaar Award”

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Drankenservice Schoentjes krijgt voor de 7e keer op rij “Dag van de drankenhandelaar Award”

11029_638_dann_mid
Ingezonden foto
 

 Geen congres meer dit jaar maar een FEBED forum. Plaats van gebeuren was dit jaar de Wild Gallery in Vorst. Drankenservice Schoentjes uit Sint-Pieters-Leeuw kreeg er zijn zevende “Dag van de drankenhandelaar award”

De sector van de drankenhandel en de horeca verandert. Daarom had FEBED (Federatie van Belgische Drankenhandelaars) uitgepakt met een forum “for he future” met als doelstelling de drankensector voor te bereiden om ook tegen 2025 nog succesvol te blijven. Er werden debatten gevoerd met AB-Inbev, Coca-Cola, Alken-Maes, enkele drankenhandelaars en aftredend voorzitter van Horeca Vlaanderen, nu voorzitter van UNIZO. Ook gaf Jean-François van Boxmeer, CEO Heineken International een zeer inspirerende keynote speech over de rol van de drankenhandel in een steeds toenemende geconsolideerde markt en de ontwikkeling van de horeca. Tevens kon er nadien uitbundig genetwerkt en nagepraat worden aan standen van enkele belangrijke producenten uit de drankensector.

Tijdens dit forum werden er door FEBED, die zo’n 600 onafhankelijke drankenhandelaars vertegenwoordigt opnieuw enkele Awards overhandigd. Zo ook ontving drankenservice Schoentjes uit Sint-Pieters-Leeuw voor de 7e keer op rij een Award voor de ‘Dag van de Drankenhandelaar’.

De Dag van de Drankenhandelaar is een jaarlijkse organisatie van FeBeD waarbij de drankenhandel hun klanten op een unieke, feestelijke wijze wil onthalen en bedanken voor hun trouw. Er werden in totaal 11 Awards uitgereikt. Op die manier wil FeBeD enkele Belgische drankenhandelaars speciaal belonen voor hun inzet. Voor de 2e keer koos ook een jury uit de 11 award winnaars nog een drankenhandelaar die echt wel een uitzonderlijke inspanning had gedaan. Het werd Drankenhandel  Vanquathem uit Zedelgem die de Bronzen Pint 2017 mee naar huis mocht nemen omdat zij bijzondere aandacht schonken in een volledige vernieuwing van hun winkel.

Dranken Schoentjes: “Het is altijd leuk ieder jaar te midden van enkele enthousiaste en gedreven bierhandelaars te mogen staan. Nu reeds de 7e keer op rij dat we een nationale Award richting Sint-Pieters-Leeuw mogen nemen. We zijn met ons team dan ook zeer trots. Onze motivatie ligt niet alleen bij ons maar bij onze klanten. Voor hen doen we het en dankzij hen zitten we elke keer ook bij de winnaars.

Die “bronzen pint” winnen dat is onze uitdaging waar we de volgende jaren willen voor gaan. We hebben iets unieks en sector gebonden komende maar zolang dit nog niet concreet is kunnen we hier nog niet verder op ingaan.”

Ons motto: “Doe elke dag iets goed voor iemand anders. Het geeft je een goed gevoel.” Kijken naar de behoeftes van onze klanten en klare oplossingen aanbieden. We verlekkeren onze klanten door het aanbieden van een groot assortiment maar willen ook innoveren hen ondersteunen en gaan we steeds voor een vertrouwensrelatie op lange termijn. Tegelijk zorgt dit ervoor dat we de juiste gepassioneerde mensen en situaties aantrekken in onze dagelijkse werking. Goede daden worden ook steeds beloond. En kijk, we winnen opnieuw een nationale Award.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mrt 2018
Emile Devogeleer
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief