SINT-PIETERS-LEEUW - Jelle Cup, het blijft voetballen voor het goede doel

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Jelle Cup, het blijft voetballen voor het goede doel

Jelle_cup
Bart Devillé
 

Op 12 mei vindt de 4de editie plaats- volgend jaar eerste lustrum- van de Jelle Cup en dit op de terreinen van K.V.Brucom in de Pijnbroekstraat te Sint-Pieters-Leeuw. De winst gaat naar het goede doel of “Kom op tegen Kanker” en het Rode Kruis. De Jelle Cup wordt dit jaar al voor de 4de maal georganiseerd, dus volgend jaar de vijfde editie of het eerste lustrum.

Voor wie het nog niet zou weten, De Jelle Cup is een jaarlijks voetbaltornooi om Jeldert De Peyper te herdenken. Hij overleed op 5 mei 2014 op 28 jarige leeftijd na een verkeersongeval op de Ninoofse steenweg te Halle. Kort na het ongeval, uiteraard een schok voor familie en (vele) vrienden, ontstond de idee om een voetbaltornooi te organiseren. Jeldert speelde niet alleen bij verschillende voetbalclubs, hij had ook heel wat vrienden.

Met het voetbaltornooi wil men de herinneringen aan hem zo levendig mogelijk houden. En het is niet alleen een voetbaltornooi, er zijn ook heel wat nevenactiviteiten en allemaal voor het goede doel: Kom op tegen Kanker en het Rode Kruis. Een en ander vindt dus plaats 12 mei en op het terrein van KV Brucom Pijnbroekstraat 41 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw. En de dag is goed gevuld: van 9 tot 18u voetbaltornooi, 12 u tot 13u shunk. Van 18u10 tot 19u worden er dan voetbaltruitjes geveild en niet de eerste de besten; van Rode Duivels en spelers van Anderlecht en andere eerste klassers. De prijsuitreiking van het tornooi wordt voorzien om 19u en nadien fuif met DJ Pippe en For The Record. Doorlopend is er ook nog de familie-bbq en randanimatie voor groot en klein.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief