N-VA SINT-PIETERS-LEEUW ruimt zwerfvuil in Zuun

N-VA SINT-PIETERS-LEEUW ruimt zwerfvuil in Zuun

Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 
Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 
Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 
Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 
Editiepajot_spl
Ingezonden foto / N-VA leden haalden een 20-tal vuilzakken op!
 

Op zaterdagvoormiddag 14 april trokken de leden van N-VA Sint-Pieters-Leeuw hun fluohesjes aan, namen ze grijpers en vuilzakken in de hand en pakten ze het zwerfvuil in het gehucht Zuun aan. Eerder deze vakantie ruimde jong N-VA al de omgeving van het Zonnig Leven op. Een twintigtal N-VA leden haalden zo op een voormiddag een twintigtal vuilzakken op.

“Het is onwaarschijnlijk wat we allemaal hebben gevonden op die paar uurtjes tijd. Blikjes, flesjes, sigarettenpakjes, maar ook autovelgen, plastiek wikkelfolie, muurtegels, een volledig bestek en kledij behoren tot onze buit.”, aldus milieuschepen Gunther Coppens.

Door deel te nemen aan deze actie wil N-VA Sint-Pieters-Leeuw de aandacht vestigen op het probleem van sluikstorten. “Zwerfvuil is geen lokaal probleem, je vindt het overal. Als lokale N-VA afdeling zijn wij bezorgd om de sluikstortproblematiek. Vele mensen zijn zich niet bewust dat het dumpen van plastiek en chemische producten rampzalige gevolgen kan hebben voor mens, dier en natuur. Meer dan ooit zijn wij ervan overtuigd dat we ons milieu moeten beschermen, willen we onze planeet in ere houden. Het is dan ook hoopgevend dat vele Zuunse inwoners onze actie spontaan kwamen aanmoedigen”, aldus voorzitter Herwig Smeets.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2019

archief