Startschot speelpleinwerking 2018! in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Startschot speelpleinwerking 2018! in SINT-PIETERS-LEEUW

Logo_leeuw_

Op zaterdag 14 april vond de voorbereidingsdag voor animatoren van de gemeentelijke speelpleinwerking plaats. Het was een eerste kennismakingsmoment voor de nieuwe animatoren en een uitbundig weerzien voor diegenen die er al eerder bij waren.
Een vijftigtal animatoren lieten zich onderdompelen in het thema “Playstore”, waarbij alles draait rond apps en nieuwe media. Spelenderwijs maakte iedereen kennis met elkaar. Eens het ijs (opnieuw) gebroken was, stonden er brainstormsessies en een vorming animatie en inkleding op het programma.
Alle animatoren staan nu al te popelen om er samen kwalitatieve, knotsgekke, superplezante en megacoole speelpleinweken van te maken.

Schepen van Jeugd- en Speelpleinwerking, Bart Keymolen: “Elk jaar ontvangen we gemiddeld meer dan 100 kinderen per dag op ons gemeentelijk speelplein. Met deze voorbereidingsdag wordt officieel het startschot gegeven van een fantastische speelpleinzomer. We zijn zeer blij om opnieuw meer dan 50 gemotiveerde jongeren te mogen ontvangen om onze 3 tot 12-jarigen een onvergetelijke zomer te bezorgen.”
Wil jouw kind ook graag naar het speelplein komen? Deelnemen gebeurt via een online voorinschrijving via http://spl.ticketgang.eu/Geen computer? Kom zeker eens langs bij de jeugddienst tijdens de openingsuren of na afspraak.

Meer info? Iedereen is welkom op het infomoment over de speelpleinwerking op woensdag 2 mei om 20 uur in het barlokaal van zaal Laekelinde (Lotstraat 6, 1600 Sint-Pieters-Leeuw). Het infomoment is gratis en er is geen voorinschrijving nodig.Je kan ook steeds contact opnemen met de jeugddienst: 02 370 28 82 of speelpleinwerking@sint-pieters-leeuw.be.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2018
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief