SINT-PIETERS-LEEUW – Bart Anneessens Cops en de Pitaboys brachten inzending Russische WK hymne

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Bart Anneessens Cops en de Pitaboys brachten inzending Russische WK hymne

Dsc_6393_01__large_
 
Dsc_6423_01__large_
 
Dsc_6450_01__large_
 
Dsc_6458_01__large_
 

Tijdens het schlagerfestival 'Zuun Swingt' brachten Bart Anneessens Cops samen met de Pitaboys de inzending van de Russische WK Hymne, de Pitaboys bekend van hun topnummer' waar is da feestje' werden gevraagd om de officiële Russische WK hymne te realiseren. 

Op 14 mei word de inzending van de Pitaboys officieel voorgesteld aan de voetbalbond in Rusland.

Hoe komt de Russische voetbalbond terecht bij deze Pitaboys? Eerst is er het succes van de Pitaboys hun nummer 'Waar is da feestje' dat nu op vele sportwedstrijden voltallig word meegezongen door de supporters. Bart Anneessens Cops leerde in de jaren dat hij les geeft in Engeland, de dochter kennen van de ceo van de Russische gasmaatschappij Gazprom.Bart die ondertussen kind aan huis is bij deze Russische familie kwam met het voorstel om de officiële WK hymne voor Rusland te bespreken met Diego Demol van de Pitaboys.

En zo is de bal beginnen te rollen en zijn Bart en de Pitaboys een echte voetbalsong beginnen te maken dat moet klinken zoals een hymne.Er komt niet alleen een Russische versie van dit lied , ook een Nederlandstalige en Engelse versie is er van gemaakt.De aangepaste Russische versie verandert van de traditionele hoempapa voetballiedjes en steekt vol met swingende beat en kazachok dat vlot door iedereen kan meegezongen worden.

Afspraak op 14 mei hoe Gazprom het nummer van Bart en de Pitaboys zal voorstellen aan de internationale radio, tv en pers.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief