36ste aardbeienjogging in VLEZENBEEK met nieuwe startplaats

C21

36ste aardbeienjogging in VLEZENBEEK met nieuwe startplaats

1__18_
 
1__14_
 

DE 36ste aardbeienjogging in Vlezenbeek gooit het over een andere boeg. De datum van de organisatie blijft op vaderdag 10 juni, maar de startplaats verhuist naar de Vlezenbeeklaan ter hoogte van het Gemeenteplein en de inschrijvingen vinden plaats in de Merselborre, Schaliestraat 2.

Ook de omloop wordt aangepast. De jeugdjoggings worden iets langer, respectievelijk 650 en 1300 meter. Deze van de  7, 14 en 21 kilometer moeten niet meer naar het Vagevuur, een lastige eerste kilometer. De lopers zullen deze klim iets later voor de kiezen krijgen en langs de Laudinnestraat naar de Papenweg geleid worden. Dit is meer landelijk en afwisselend. De grote wegen worden zo veel als mogelijk vermeden.

Vanaf dit eerste  plateau gaat het langzaam naar de Hoge Bossen op het vertrouwde parcours. Aan de Vijfhoek, nu een rond punt, wordt de Appelboomstraat ingeslagen om langs de Obbeekstraat naar de terreinen van SK Vlezenbeek te lopen. Deze terreinen zijn momenteel afgegraven en werden in de andere richting gelegd. De afwerking is bezig.

Na een blik te hebben geworpen op dit grondverzet wordt richting Inkendaal, het revalidatie-ziekenhuis, gelopen om aan het ronde punt op de Postweg te komen. Daar begint de finale want het gaat weer bergop tot aan Machines Demesmaeker (ex. Van Tassel) om af te dalen naar de Borrestraat. Voor de laatste honderden meters bewaren we de nijdige klim van de Schreinstraat, in plaats van de kerkberg, om te eindigen langs het Klokkeveld (nieuwe wijk)  en te sprinten in de Schaliestraat om aan te komen ter hoogte van Ontmoetingscentrum  Merselborre.

De inschrijvingen starten om 13 uur en bedragen 6 euro voor +12 en 3 euro voor -12. Er is tijdsopname voor de 7,14 en 21 km en aardbeien voor iedere deelnemer.

Op onze website www.aardbeienjogging.be vind je alle informatie. We zijn ook op facebook aardbeienjogging vlezenbeek

We  verwachten opnieuw een 600-tal deelnemers. Alle sponsors worden bedankt voor hun steun.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mei 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief