SINT-PIETERS-LEEUW – Sven Kums en Marie Claire Pickaert openden nieuwe sportkamer voor De Poel in Ruisbroek.

SINT-PIETERS-LEEUW – Sven Kums en Marie Claire Pickaert openden nieuwe sportkamer voor De Poel in Ruisbroek.

Dsc_3277_01_01__large_
 
Dsc_3288_01_01__large_
 
Dsc_3306_01_01__large_
 
Dsc_3313_01_01__large_
 
Dsc_3328_01_01__large_
 
Dsc_3271_01_01__large_
 

Op donderdag 7 juni kreeg De Poel in Ruisbroek hoog bezoek voor een mooie gelegenheid, Sven Kums ambassadeur van De Poel kwam er een splinternieuwe sportkamer inhuldigen.

Sven Kums was niet de enige die het lintje mocht doorknippen, hij werd hier bijgestaan door Marie-Claire Pickaert. Deze dame vierde onlangs een feestje voor haar oppensioenstelling, zij vroeg uitdrukkelijk aan de vrienden, kennissen en familie geen geschenkjes of bloemen te kopen maar haar te steunen voor een goed doel. Na heel wat wikken en wegen besloot ze om een zitcrostrainer ter waarde van 7000 euro te schenken aan de nieuwe sportkamer voor De Poel.

Deze nieuwe sportkamer zal de gasten van De Poel aanmoedigen om meer aan sport te doen, ook de rolstoelpatiënten. De Poel wil meer bewust inzetten op gezondheid. Bewegen is niet voor alle gasten evident en vraagt aanmoediging. In Ruisbroek.

De hometrainer die er reeds stond biedt geen mogelijkheid voor de rolstoelgebruikers, die vanaf nu dankbaar gebruik zullen maken van de speciale zitcrostrainer.

In De Poel in Ruisbroek verblijven momenteel 16 vaste bewoners, waarvan 4 personen in een rolstoel. Ook in de andere centra zijn er plannen om te investeren om aangepaste sport- en beweegruimte te kunnen voorzien.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief