SINT-PIETERS-LEEUW – Bart Anneessens-Cops deelt 2.000 pensen uit

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Bart Anneessens-Cops deelt 2.000 pensen uit

Dsc_5578_02__large_
 
Dsc_5599_01_01__large_
 
Dsc_5614_01_01__large_
 
Dsc_5608_01__large_
 
Dsc_5625_01_01__large_
 
Dsc_5629_01_01__large_
 

 Bart Anneessens-Cops pakte uit met een stunt. In café De Gareelmaker deelde hij vrijdagnamiddag maar liefst duizend gratis pensen uit. Morgen zaterdag doet hij nog eens hetzelfde in café De Vierhoek in Ruisbroek en in café Fiesta in Halle

Nie zeveren mo speilen was de uitspraak van Raymond Goethals en belande zo in de initialen van onvergetelijkheid, ook in de verkiezingsstrijd was er 'Polle Panch' of Paul Vanden Boeynants die via zijn eigen vleesbedrijf wel eens gratis pensen uitdeelde voor zijn verkiezingscampagne..

“Het is bedoeld als een ludieke actie”, zegt Bart. “Maar ik kom ook op als lijsttrekker voor Gemeentebelangen. Ik ambieer de burgemeesterssjerp. Dan moet je er natuurlijk niet flauw over doen. Natuurlijk hoop ik met deze stunt mensen te overtuigen om voor ons te stemmen”.

Aan enthousiastelingen was er alvast geen gebrek. Ruim een uur voor de pensenuitdeling zou beginnen zat De Gareelmaker al helemaal vol. En Bart, die deed er nog een optreden bovenop.

Ondertussen werkt Bart Anneessens-Cops volop verder aan zijn verkiezingscampagne. “Gemeentebealngen zal opkomen met een volledige lijst die we binnenkort zullen voorstellen”, aldus nog Bart.


 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief