SINT-PIETERS-LEEUW – Vlaanderen feest op zondag 8 juli in het Coloma park

SINT-PIETERS-LEEUW – Vlaanderen feest op zondag 8 juli in het Coloma park

2018-07-08-affiche-vlaanderen-feest
 
Dsc_0329__large_
Trio Bluf
 
Dsc_0345__large_
Buurman
 

 

Op zondag 8 juli is er vanaf 13.00 uur in het Coloma park de viering van 'Vlaanderen Feest', dit gratis muziek festival staat in het teken van de 11 juli viering en brengen De Helden, Buurman en Trio Bluf naar Sint-Pieters-Leeuw.

Om 14u00 De Helden is een populair kinderprogramma op Ketnet. En deze zomer belooft hun heldenverhaal nog straffer te worden! Onder het motto 'Tsjik Tsjak vollenbak' stuurt Ketnet het viertal op een avontuurlijke talentenjacht boordevol muziek, dans, adembenemende actie en bakken humor.

15u00 Buurman bracht sinds 2008 drie albums uit ( 'Rocky Komt Altijd Terug', 'Mount Everest', 'De Kus In Ruil Voor Een Koninkrijk') en scoorde radiohits met 'London Stansted', 'God, ik en Marjon', 'Zoals Koffie Hoort Bij Opstaan',... De band was in 2015 de centrale gast van de Nekka-Nacht in een bomvolle Lotto Arena.

17u00 Trio Bluf is een akoestische coverband die steeds opnieuw weet te verrassen door een wervelende show in het publiek te brengen en hun setlist speels opbouwt met nummers op aanvraag.

Locatie: CC Coloma, Joseph Depauwstraat 25 in Sint-Pieters-Leeuw.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief