SINT-PIETERS-LEEUW - 39ste Hoebelfeesten komen er aan

SINT-PIETERS-LEEUW - 39ste Hoebelfeesten komen er aan

Aaaahoebelfeesten_aankondiging
 

In 2017 kenden de Hoebelfeesten de grootste transformatie in het bestaan, door te verhuizen van een feesttent naar de grote aardappelhal van Bart Keymolen., in de Konijnestraat te Vlezenbeek. Deze beslissing werd genomen om kosten te besparen en zo het voortbestaan van de feesten te garanderen. De hal werd omgedoopt tot Hangar-K en er werd heel veel aandacht geschonken aan de inkleding om alle bezoekers een feestelijk gevoel te geven.

 

Het was dan ook voor de organisatoren bang afwachten of het publiek deze verhuis zou smaken, maar al na de eerste activiteit kregen ze heel veel positieve reacties. Een goed teken voor de organisatie om de ingeslagen weg verder te zetten. Hier en daar worden nog wat aanpassingen gedaan in en rond de hal om het nog aangenamer te maken voor de bezoeker, maar dit jaar ging de aandacht vooral naar het samenstellen van een zeer sterke affiche.

 

Voorzitter Gerrit Decock: “Live optredens hebben steeds een belangrijke rol gespeeld in de samenstelling van onze affiche en dit jaar zijn we daar zeker in geslaagd”. Het programma van de 39ste Hoebelfeesten is vergelijkbaar met de vorige editie, met toch een paar nieuwigheden. De feesten gaan dit jaar van start op 11 augustus en eindigen naar goede gewoonte op 15 augustus. Op zaterdag 11 augustus staat Elysee Beach terug op de affiche. Hangar-K wordt ingekleed met 2 thema’s en een gemeenschappelijke dansvloer. De nieuwigheid voor dit jaar is dat er ook een live optreden van Lobstar zal plaats vinden om 23u.  De grote nieuwigheid van dit jaar zal plaatsvinden op zondag 12 augustus. In samenwerking met Riverboots Country, de country en Linedance club uit Sint-Pieters-Leeuw wordt de 1ste “Sunday Countryday” op de affiche gezet. Na een rustdag is het alle remmen los voor de topavond van de 39ste editie. Kosten nog moeite werden gespaard om een topaffiche op het programma te zetten.

 

Voorzitter Gerrit Decock: “Dit is zonder fout de sterkste en duurste affiche die we de laatste jaren hebben samengesteld. De bezoekers zullen kunnen genieten van niet minder dan 3 live optredens met orkest, goed voor 4u muziek van de bovenste plank”. Men zal kunnen genieten van de optredens van Mama’s Jasje, Radio Guga en de Vlaanderen Boven Band rond Gene Thomas.De op- en afbouw van de verschillende sets tussen de optredens wordt een serieuze uitdaging en daarom start Mama’s Jasje reeds om 20u. Na mama’s jasje is het de beurt aan Radio Guga, de festivalband rond Guga Baúl.  De optredens worden afgesloten door de Vlaanderen Boven Band, de nieuwe band rond Gene Thomas.

 

Na de optredens neemt de DJ het over om deze fantastische avond af te sluiten. Er zijn reeds 500 voorverkoopkaarten de deur uit, de laatste 800 tickets zijn te koop in de Markt en de Merselborre in Vlezenbeek of on-line via de website www.hoebelfeesten.be. 15 augustus, traditionele afsluiter.

 

In 2016 deed Hoebel Resto met succes zijn intrede op de affiche. HANGAR-K wordt dan omgebouwd tot een gezellig restaurant. Vanaf 16u is het tijd voor  het afsluitend kermisbal met optredens van de Melody shakers, een groep muzikanten van de Kon. Fanfare De ware Eendracht, en Rudi Tastenoe, muzikaal talent en monument uit Sint-Pieters-Leeuw. 

 

Meer info kan je vinden op de website www.Hoebelfeesten.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 aug 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 13 mrt 2019
Guido Van Cauwelaert | 12 mrt 2019

archief