SINT-PIETERS-LEEUW – Bell Tours bestaat 65 jaar en dat moest gevierd worden

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Bell Tours bestaat 65 jaar en dat moest gevierd worden

Dsc_1921_01__large_
 
Dsc_1910_01__large_
 
Dsc_1917_01__large_
 
Dsc_1926_01__large_
 
Dsc_1929_01__large_
 
Dsc_1938_01__large_
 
Dsc_1940_01_01__large_
 
Dsc_1948_01__large_
 
Dsc_1936_01__large_
 

 Bell Tours staat voor luxueus op reis gaan met de autocar bestaat 65 jaar, en dat moest gevierd worden met de klanten, vrienden, iedereen was welkom op het grote en gezellige feest. In samenwerking met Cazy uit Vlezenbeek mochten de genodigden aanschuiven voor een lekker stukje varken aan het spit of een lekker stukje barbecue, dit alles met een fris drankje.

De genodigden konden een kijkje nemen in de moderne en vernieuwde vloot van de busmaatschappij. Sommige zelf uitgerust met een moderne keuken onderaan in de bus.gerund door de catering van Davy en Katrijn van de Cazy in Vlezenbeek. De genodigden konden er ook kennis maken hoe het herfst- en winterseizoen er voor de busmaatschappij zal uitzien, en men kreeg er zelf een voorsmaakje van het programma van 2019.

Henri Rammant en Cathy Deschuytteneer van Bell Tours vond het gepast om het 65 jarig bestaan van de busmaatschappij Bell Tours in de bloemetjes te zetten met hun vrienden en klanten. Daarom organiseerden ze voor iedereen die er bij was een barbecue en varken aan het spit.

“ Recent hebben we weer geïnvesteerd in zeer wat nieuwe wagens, en hebben een deel oude wagens ingeruild voor nieuwer, moderner materiaal om ook aan de lage emissiezone te kunnen voldoen. We hebben onze vloot ook iets ingekrimd om meer kwaliteit te kunnen geven en minder kwantiteit. Ons motto is en blijft: we willen niet de grootste zijn maar wel de beste” aldus Henri Rammant.

Bell Tours is ook een partnerschap aangegaan met Cazy uit Vlezebeek en P&G events. We hebben sinds kort een 'bustronomie' in het leven geroepen. Dus worden er daguitstappen en meerdaagse reizen waarbij de mensen waarbij de mensen een volwaardige maaltijd aan boord van de bus krijgen, dit is in samenwerking met Davy en Katrijn van Cazy.

Het volledige programma van de busreizen kan men terugvinden op www.belltours.be en voor inlichtingen kan men terecht op info@belltours.be of op het nummer 02/356.63.50

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 aug 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief