SINT-PIETERS-LEEUW – Robert en Liliane leerde elkaar kennen door een kapotte buis in de badkamer

SINT-PIETERS-LEEUW – Robert en Liliane leerde elkaar kennen door een kapotte buis in de badkamer

Dsc_7122_01__large_
 
Dsc_7135_01_01__large_
 
Dsc_7131_01__large_
 

 Robert Gunst en Liliane De Blaere vierde hun diamanten huwelijk met de kinderen en kleinkinderen. Robert Gunst ( 81 jaar) werd geboren in Brussel maar moest niet ver zoeken om zijn geliefde echtgenote Liliane te leren kennen, zij zijn in feiten achterneef en nicht van elkaar, de moeder van Robert en de vader van Liliane, hadden dezelfde grootouders.

Robert werkte met zijn vader als zelfstandige loodgieter, en moest een sanitaire herstelling gaan doen bij de ouders van Liliane, en de eerste liefde voor elkaar was toen al een feit. Het koppel trouwde in 1958 het jaar van de wereldexpo, en kregen twee kinderen, hieruit nog eens 4 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen.

Robert is zelfstandig blijven werken als loodgieter in het Brusselse.

Liliane De Blaere (80) eveneens geboren in Brussel heeft gewerkt als secretaresse bij de Federatie van de Belgische schoen- en pantoffelindustrie FEBIC.

In 1983 zijn ze verhuisd van Brussel naar Sint-Pieters-Leeuw, waar Liliane zich meer ging bezighouden met het grootbrengen van de kinderen en kleinkinderen.

Liliane en Robert zijn heel sociale en ruimdenkende mensen. Voor een ander is niets hen teveel en ze deelde graag hun welzijn met anderen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 sep 2018
Marc Sluys
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 11 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 sep 2019

archief