SINT-PIETERS-LEEUW – Bart Anneessens Cops ft Vanessa Schoonjans hebben met proost op het leven een nieuwe hit te pakken

SINT-PIETERS-LEEUW – Bart Anneessens Cops ft Vanessa Schoonjans hebben met proost op het leven een nieuwe hit te pakken

Dsc_9484_01_01
 
Dsc_8583_03
 
Dsc_9706_02
 
Dsc_9631_01
 
Dsc_9660_01_01
 
Dsc_9987_01
 
Dsc_9475_01
 
Dsc_9694_02
 
Dsc_9842_01
 

 Bart Anneessens Cops heeft samen met Vanessa Schoonjans met “Proost op het leven” opnieuw een hit te pakken in de Vlaamse meezingers. “Proost op het leven” is een swingend ambiance nummer zoals we gewend zijn van deze sympathieke zanger/organisator uit Sint-Pieters-Leeuw. Bart Anneessens Cops zit met deze nieuwe hit al aan een twintigtal singles, stuk voor stuk ambiance hummers die ook nog gemakkelijk mee te zingen zijn. Bart is zoals zijn overleden opa een populair en geliefd persoon in de streek, en overal waar hij komt is er ambiance verzekerd.

Zo wist hij op een donderdagavond het café La Fiesta in Halle op zijn kop te zetten met de voorstelling van deze nieuwe single. “Proost op het leven” werd opgenomen in de Artsound studio en de bijhorende clip werd gerealiseerd door Alain De Greef.

En nog is Bart niet uitgezongen want er staat al een nieuw singeltje met ambiance te wachten.

“Het is voor mij een hobby die ik heel graag doe, en zolang ik er plezier in vindt zal ik blijven zingen en buurtfeestjes organiseren. We kunnen toch niet allemaal dezelfde hobby want dan zou het leven maar een saaie boel zijn”. Aldus Bart Anneessens Cops.

En wat is er mooier dan mensen blij te maken met mijn repertoire Vlaamse Schlagers op de buurtfeestjes en Vlaamse kermissen.

Op 5/6/7 oktober organiseert hij samen met Willy De Lantsheer het “Grootleeuwsfestival” in een feesttent Groot Bijgaardenstraat 1601-Ruisbroek. Tal van Vlaamse artiesten zoals Paul Severs, Willy Somers, Dean, Gene Thomas, Noa Neal, Les Copinnes (met Isabelle A), Steve Tielens, John Horton en jeason, Benny Michiels, Rene Scohy, Andy Swingstar, Michel Dumont, Sam Gooris, Lindsay, Laura Omloop, Nijntje, Nina Butera, Clown Jaspie en DJ Bjorn Verhoeven zullen er die drie dagen voor ambiance zorgen. Bart Anneessens Cops zal er zijn twee jaar zangcarrière vieren.

Dagticket kost 12€ in voorverkoop en 14 aan de kassa. Weekend ticket in voorverkoop kost 15€ en 20€ aan de kassa. Kaartjes zijn te koop bij Taverne De Gareelmaker en Café De Vierhoek in Sint-Pieters-Leeuw en café La Siesta en De Kiekefretter in Halle, of op het nummer 02/377,38,45.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 sep 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 06 jun 2019

archief