SINT-PIETERS-LEEUW - Lindemans Framboise uitgeroepen tot ‘World's Best Framboise Sour Beer’

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Lindemans Framboise uitgeroepen tot ‘World's Best Framboise Sour Beer’

Lindemans_framboise_2
Ingezonden foto
 

Onlangs verzamelden 100 internationale brouwers, bierexperten en journalisten in Londen voor de finale ronde van de World Beer Awards 2018. Uit de meer dan 2.300 deelnemende bieren uit meer dan 50 landen werden er de beste uit de verschillende categoriën uitgekozen. Brouwerij Lindemans houdt samen met enkele andere Belgische brouwerijen onze eer hoog door verkozen te worden als ’s werelds beste frambozenbier. Waar vorig jaar de Oude Kriek en Oude Gueuze de grote winnaars waren, gaat die grote eer dit jaar naar de Framboise Lindemans.

“Na de verschillende awards voor onze Oude Kriek en Oude Gueuze vorig jaar doet het veel deugd om dit jaar met een ander bier verkozen te worden”, zegt Geert Lindemans, samen met zijn neef Dirk de 6de generatie aan het hoofd van de brouwerij. “Het toont aan dat al onze authentieke lambiekbieren goed scoren bij het internationale publiek. Dat is dan ook het beste schouderklopje dat je als brouwer kan krijgen.”

Framboise Lindemans is samengesteld op basis van een op eik gerijpte eenjarige lambiek en zuiver frambozensap. Het resultaat is een fruitig aperitief met een heerlijk intense smaak van frambozen en een zachtzurige afdronk.

De World Beer Awards is één van ’s werelds belangrijkste en meest prestigieuze bierwedstrijden ter wereld.

Meer info:  https://lindemans.prezly.com/world-beer-awards-2018

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief