SINT-PIETERS-LEEUW – Bart Anneessens Cops heeft een oogje op mooie meiden.

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Bart Anneessens Cops heeft een oogje op mooie meiden.

Dsc_1858_01__large_
 
Dsc_1875_01__large_
 
Dsc_1897_01__large_
 
Groot_leeuw_herleeft
 

 Bart Anneessens Cops heeft een nieuwe hit te pakken 'Mooie Meiden”, een nummer van Michael David die met dit nummer maanden lang nummer 1 stond in de Oost Europa. Het nummer is een mooi ambiance nummer waar veel op gedanst zal worden tijdens de eindejaarsperiode.

Nochtans liet Bart ons met een vorig hitje weten om niet te trouwen voor je 80 bent, swingt hij er toch rustig op los met aan zijn zijde twee mooie meiden. Ondertussen heeft de Vlaamse zanger Bart Anneessens Cops op twee jaar tijd 22 hitsingles uit gebracht, enkele alleen dan andere in duet met collega's uit de Vlaamse show.

Wie Bart Anneessens Cops aan het werk wil zien met zijn mooie meiden, doet er best aan om snel een kaartje aan te schaffen voor het 'GrootLeeuwsFestival'. Ook hier zal Bart de drie dagen optreden met veel andere Vlaamse artiesten.

Vrijdag 5 oktober vanaf 19u00 : Optredens van Willy Somers, Paul Severs, Dean, Gene Thomas, Noa Neal.

Zaterdag 6 oktober vanaf 14u30: is het de beurt aan Les Copinnes (met Isabelle A) Steve Tielens, John Horton en Jeason, Benny Michiels, Rene Schohy, Andy Swingstar, Michel Dumonten Luc Jones.

Zondag 7 oktober vanaf 14u30: Sam Gooris, Lindsay, Laura Omloop, Nijntje, Nina Butera, Clown Jaspie en als afsluiter van het GrootLeeuwsFestival dj Bjorn Verhoeven

Dit alles vindt plaats in de grote feestent Groot Bijgaardenstraat, 1601 Ruisbroek.

Kaartjes zijn te bekomen aan: Dagticket kost 12 € in voorverkoop en 14 € aan de kassa. Weekend ticket in voorverkoop kost 15 € en 20 € aan de kassa. De kaartjes zijn te koop bij Taverne De Gareelmaker en café De Vierhoek in Sint-Pieters-Leeuw, en café La Siesta en de Kiekefretter in Halle of op het nummer 02/377,38,45.

Naast dit alles is Bart ook druk bezig met zijn politiek engagement om burgemeester te worden van Sint-Pieters-Leeuw en heeft hij plannen om een grote feestzaal te bouwen waarin hij in de eerste plaats zijn eigen shows zal brengen en anderzijds door verhuren voor andere feest gelegenheden.

We zullen nog veel van Bart Anneessens Cops horen in de toekomst.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 okt 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief