SINT-PIETERS-LEEUW – Jade, het nieuwe hippo-therapiepaard van Revalidatieziekenhuis Inkendaal

SINT-PIETERS-LEEUW – Jade, het nieuwe hippo-therapiepaard van Revalidatieziekenhuis Inkendaal

Dsc_1227_01__large_
 
Dsc_1230_01__large_
 
Dsc_1259_01__large_
 
Dsc_1267_01__large_
 
Dsc_1283_01__large_
 
Dsc_1288_01__large_
 
Dsc_1246_01__large_
 
Dsc_1300_01__large_
 
Dsc_1305_01__large_
 
Dsc_1320_01__large_
 
Dsc_1244_01__large_
 

 Music for Life 2018, de jaarlijkse actie van radiozender Studio Brussel, is uit de startblokken geschoten. Revalidatieziekenhuis Inkendaal is opnieuw één van de goede doelen waarvoor men acties kan organiseren. De centjes die vorig jaar via tal van acties ten voordele van Inkendaal werden ingezameld, maakten het intussen mogelijk om een prachtig jong trekpaard aan te kopen, een jong Ardenner paardje dat luistert naar de naam 'Jade', De Ardenner paardjes staan bekend als vriendelijke en gehoorzaam.

Vanwege hun zeer goedmoedige karakter zijn het de ideale paarden voor kinderboerderij en hippotheraphie, de paardjes worden tussen de 20 en 25 jaar oud, deze koudbloed trekpaarden wordt tussen de 150 en 160 cm, wat ideaal is voor de begeleiders die naast het paardje, de revalidanten mee in evenwicht moeten houden en er voor zorgen dat de ruiter/revalidant mooi rechtop blijft zitten tijdens de activiteit.

Het paardje 'Jade' wordt ingeschakeld in het revalidatietraject. De acties van o.a. de Verenigde Handelaars Vlezenbeek, meerdere lokale verenigingen, Griet Jacobs (leerkracht Inkendaal)en haar co-organisatoren van een voetbaltornooi Nauertep en individuele schenkers, maken dus degelijk een verschil en zijn van onschatbare waarde voor onze organisatie.

Ook naar volgend jaar toe zijn er nieuwe plannen. Het geld dat ingezameld wordt met de-hopelijk- talrijke acties ten voordele van Inkendaal tijdens Music for Life 2018, willen ze inzetten voor het project ‘Dieren(T)huis’, een plek waar revalidanten en dieren zich thuis voelen. Bij het Revalidatieziekenhuis Inkendaal zijn ze dus erg benieuwd naar de acties die dit jaar her en der georganiseerd zullen worden.

Het revalidatieziekenhuis Inkendaal wil langs deze hun erkentelijkheid en dankbaarheid uitbrengen naar de schenkers en sponsors. En natuurlijk iedereen klaar stomen naar de nieuwe editie van Music for Live, want zo werkt warm glow giving nu éénmaal....

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 09 mei 2019
Devogeleer Emile | 30 apr 2019

archief