SINT-PIETERS-LEEUW – Bart Anneessens Cops voelt zich super samen met Andy Swingstar

SINT-PIETERS-LEEUW – Bart Anneessens Cops voelt zich super samen met Andy Swingstar

Dsc_8364_02
 
Dsc_8692
 

 'Ik voel me super' is de nieuwe mega-knaller van Bart Anneessens Cops die voor deze productie in zee ging met zanger-streekgenoot Andy Swingstar. Al bij de eerste beluistering van deze superproductie is iedereen meteen mee met deze knappe meezinger die in het verlengde ligt van wat Bart de voorbije jaren al liet horen, namelijk onvervalste meezingers met een hoog schlagergehalte.

Bart Anneessens bracht in de voorbije twee jaar singles uit aan de lopende band, waarvan sommige in een solo uitvoering en andere liedjes in duet met andere bekende artiesten. Het leverde hem heel wat nationale hitparadenoteringen, t.v.-optredens en een massa belangstelling op, om nog maar te zwijgen van de vele optredens waar hij als ambiancemaker zeer geliefd is.

Het zelfde mag ook gezegd worden van de Sam Gooris van het pajottenland 'Andy Swingstar' waar Andy op een podium staat gaat ook hier de tent uit de bol.

Deze nieuwe single 'Ik voel me super' wordt uitgegeven door D&V en is verkrijgbaar als download en streaming bij alle belangrijke internetportals.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 09 mei 2019
Devogeleer Emile | 30 apr 2019

archief