SINT-PIETERS-LEEUW – Aurore Vanden Meersche neemt mandaat van partijgenoot Bart Anneessens Cops over.

SINT-PIETERS-LEEUW – Aurore Vanden Meersche neemt mandaat van partijgenoot Bart Anneessens Cops over.

Dsc_2708_03__large_
 
Dsc_6338__large_
 

 Bart Anneessens Cops zal dan toch niet zetelen in de gemeenteraad van Sint- Pieters- Leeuw voor zijn partij Gemeentebelangen, maar geeft zijn mandaat door aan eerste opvolgster Aurore Vanden Meersche (23). Op 31 januari 2019 zal Aurore de eed afleggen als gemeenteraadslid in Sint-Pieters-Leeuw.

Aurore is geboren in Anderlecht maar woont sinds haar jeugd in Sint-Pieters-Leeuw en komt uit een gezin van 2 waarvan zij de jongste is.  Aurore studeerde voor farmaceutisch assistente in het Don Bosco instituut te Halle.

Aurore deed nadien ook nog een opleiding als schoonheidsspecialiste gecombineerd met een opleiding make up artist. Aurore is werkzaam als apotheek assistente bij apotheek Vandersteen in Huizingen, nu reeds 2 jaar.

“Dit zijn mijn eerste stappen in de politiek, en ik ben Bart heel dankbaar dat hij mij deze kans gegeven heeft. Er is geen politiek verleden in mijn familiekringen. Maar daar komt nu dan wel verandering in, ik ben zeker klaar om dit avontuur te starten en hopelijk goed te volbrengen” aldus Aurore Vanden Meersche.

Zanger Bart Anneessens Cops doet ook zijn verhaal over deze wissel.

”Eerst en vooral doe ik ‘aan politiek’ om de mensen te helpen, niet om mandaten te verzamelen. Ik heb ook altijd gezegd geen € te willen overhouden aan mijn politiek engagement. Ik ben een activist die opkomt voor de burger, dit mogelijk gemaakt door een persoonlijke financiele & confortabele carriere positie.
Met een talent als Aurore zal ook perfect mijn stem klinken in de raad. Daarvoor hoef ik zelf niet te zetelen. Ik ga dan ook verder als voorzitter van “Gemeentebelangen” en zal de komende maanden en jaren naast Aurore nog meerdere personen lanceren.
De groei van “Gemeentebelangen” staat nu centraal, ook een heel nieuw bestuur zal aantreden in februari. Binnen 6 jaar zal ik terug deelnemen aan de verkiezingen in Leeuw met een nog sterkere ploeg.
Of Bart ooit een politiek bezoldigd mandaat opneemt? :
“Ik heb al heel de wereld mogen bezichtigen en overal draait deze maar rond 2 dingen ; politiek en kapitaal.” Een politieke zuil die mede afgevaardigd wordt door de economische zuil.
Mijn bedoeling is om via meerdere projecten, die lopende zijn, nog kapitaalkrachtiger te worden, zodoende nog zwaarder te wegen op de “politieke” agenda in heel Vlaanderen. Zelf madateren is dus niet perse nodig.
Ik ben een jonge man die wil opkomen voor zijn volk, zonder er zelf munt uit te slaan, want spijtig genoeg verzuilen er jaar na jaar meer Vlamingen in armoede.. en op die “hun rug” wil ik geen geld verdienen.
Daarom haal ik er zoveel voldoening uit, om net als mijn grootvader Theo Cops, de mensen mee te laten genieten van het succes. (door onder andere mijn gratis shows).
“Als hobby blijf ik dan ook “zot” van schlagerfeesten”, sluit Bart af met een ludieke noot.


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jan 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 15 jul 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief