Een nieuwe wind in het ING kantoor van SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Een nieuwe wind in het ING kantoor van SINT-PIETERS-LEEUW

David_duyck_en_mark_paridaens
De zaakvoerders David Duyck en Mark Paridaens; Foto ingezonden
 
Img_20190304_140014
Het ING kantoor in de schaduw van het Coloma-park.
 

 De lente is vaak de voorbode van een nieuw elan, het is toepasselijk voor het zelfstandig ING kantoor van Sint-Pieters-Leeuw.  Vanaf 1 maart jongstleden doet een volledig nieuw en vooral zeer ervaren team een nieuwe wind waaien in het kantoor gelegen in de schaduw van het Coloma-park.

De nieuwe zaakvoerders David Duyck en Mark Paridaens hebben een solide ervaring als ING-bankiers en willen met hun nieuwe team inzetten op wat zij "echte" dienstverlening noemen.  David Duyck : het is misschien wat "old-school" maar service bieden is nog steeds de basis.  Mensen, jong en zeker ook de wat oudere mensen, de zelfstandige, de vrij beroeper, de lokale onderneming,... iedereen is vandaag - soms tevergeefs - op zoek naar die service of die oplossing op zijn/haar maat.  Het nieuwe team bestaat uit adviseurs voor particulieren, business bankers, kredietspecialisten, beleggings-en verzekeringsadviseurs. 

 

De medewerkers zijn niet toevallig mensen uit Leeuw en de nabije omgeving.  Mark : "Het frustreert mensen mateloos dat de bezetting in bankkantoren om de haverklap wijzigt.  Zeker als het gaat over het beheer van hun vermogen willen klanten een vertrouwensband kunnen opbouwen met hun personal of private banker maar door de vele personeelswissels is dit vaak onmogelijk.  Vooral op dit vlak willen wij het anders - lees beter – doen.  Overigens, ook de zakelijke klanten hebben vaak klachten over een gebrek aan continuïteit, zij wensen immers een snelle en to-the-point ondersteuning."  

 

Mark en David zijn trots op hun nieuwe team van ING Coloma.  Wij beseffen ten volle dat gedreven en vooral klantgerichte medewerkers het succes uitmaken van een bloeiend kantoor.  Cecile Grimonpont, Jessy Rooseleers en Leeuwenaar Yves Hauwaert zijn , elk binnen hun domein, topbankiers. Op korte termijn zal het team overigens nog verder uitgebreid worden.  Het kantoor is centraal gelegen in de gemeente en de 10 (gratis) parkeerplaatsen aan de achterzijde van het kantoor bieden de klant extra comfort.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mrt 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief