Maurice Vaeye en Simonne Vastenaekel uit SINT-PIETERS-LEEUW zijn gouden paar

Maurice Vaeye en Simonne Vastenaekel uit SINT-PIETERS-LEEUW zijn gouden paar

Aaaamaurice_en_simonne
Maurice Vaeye en Simonne Vastenaekel vierden goud. Foto's Hugo Devillé
 
Aaaamaurice_en_simonne3
 

Op het gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw werden Maurice Vaeye en Simonne Vastenaekel, inwoners van Vlezenbeek, door het schepencollege in de bloemetjes gezet ter gelegenheid van hun gouden bruiloft.
Het zijn niet de enigen in de regio, maar ook Maurice en Simonne leerden elkaar kennen in de Jongen Deken, jaren dè ontmoetingsplaats,  in Sint-Pieters-Leeuw. Wij zeggen en schrijven 1968. Het jaar nadien in 1969 huwden zij op 9 augustus. Maurice werd geboren op 1 december 1946 en Simonne op 2 april 1948 in Anderlecht als 2dedochter van een groentekweker. Dit was niet zo ver van Maurice, toen al! Maurice en Simonne hebben twee kinderen, Benny en Sandra, drie schattige kleinkinderen Thibo, Yana en Jill en twee - pluskleinkinderen Laetitia en Glenn.

Na zijn schooltijd werkte Maurice meerdere jaren in de textielfabriek D’Aoust aan het sas van Anderlecht en vanaf 1980, tot zijn pensioen, bij de sportdienst van Sint-Pieters-Leeuw. Simonne werkte aanvankelijk in het bedrijf van haar ouders, nadien en tot haar pensioen in de Carrefour.

Maurice was gedurende 18 jaar bestuurslid en afgevaardigde van SK Vlezenbeek. Zijn broer Edouard was zelfs stichtend lid en jarenlang voorzitter van de club. Als hobby kweekt vandaag hij prachtige koi’s. Simonne zorgt voor het huishouden en de opvang van de kleinkinderen wanneer nodig.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2019
Hugo Deville
Hugo Deville
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 29 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 06 jun 2020

archief