PEPINGEN – Openstraten en Wereldbollen kennen succes

C21

PEPINGEN – Openstraten en Wereldbollen kennen succes

Deschuyffeleer_openstraat_2008__10_
 
Deschuyffeleer_openstraat_2008__9_
Deschuyffeleer_openstraat_2008__1_
Deschuyffeleer_openstraat_2008__3_
Deschuyffeleer_openstraat_2008__6_
Deschuyffeleer_openstraat_2008__4_
Deschuyffeleer_openstraat_2008__7_
 

In het kader van de Openstratendag viel er ook op het verkeersvrij gemeenteplein in Pepingen heel wat te beleven. Onder een stralende zon kon jong en minderjong zich vinden in de verschillende stands en attracties.

Zo konden de durvers zich wagen aan een heuse muurklim met deathride. Zij die liever op de begane grond bleven konden kennismaken met boogschieten. Voor het jong volkje was er een springkasteel, straattekenen, kindergrime en een driewielerparcours. Ook de volksspelen en de gekke fietsen wisten velen te bekoren.
 
Benevens de stand met informatie over mobiliteit werden fietsen gelabeld en kon er ook een behendigheidsparcours met de fiets worden afgelegd. Bij de wijkinspecteur van de politie kon nadere informatie worden ingewonnen over de verkeersreglementering.
 
Ook Pinokkio, de kindercrèche van het OCMW, zette zijn deuren open voor het publiek. Dagdagelijks ontfermen de begeleidsters Maria, Veerle, Tine, Elke en Kristel zich van 7u tot 18u over 14 ukjes.
 
Het gemeenteplein was ook de vertrek- en aankomstplaats van één van de vier bewegwijzerde fietslussen van Wereldbollen, een organisatie van zes Pajotse 11.11.11-comités met als jaarthema en -project Waardig Werk. De plaatselijke verantwoordelijke Willy Paternot was uiterst  tevreden met nagenoeg 100 inschrijvingen. Vooral de deelname van het gemeentepersoneel met de burgemeester op kop viel bijzonder in de smaak.
 
In de rand van het gebeuren bracht Kom Op Tegen Kanker azalea’s aan de man of vrouw.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief