PEPINGEN - Drie studenten voor één dag medewerker in Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken

C21

PEPINGEN - Drie studenten voor één dag medewerker in Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken

Editiepajot_pepingen_vanderstokken
Ingezonden foto
 

14.000 Vlaamse en Brusselse scholieren van het 4de, 5de, 6e en 7e middelbaar uit ASO, TSO, BSO, KSO en BuSO gingen opnieuw een dag aan het werk in het kader van Zuiddag. De negende editie van ‘Work for Change’ stond in het teken van het recht op jong zijn. Zuiddag is een organisatie voor en door jongeren. Ze stimuleert jongeren wereldwijd om samen te strijden voor een duurzame en rechtvaardige maatschappij.

Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken werkte graag mee aan dit mooie initiatief en gaf drie leerlingen de kans om de handen uit de mouwen te steken. Zowel het animatieteam, de administratie als het onthaal kregen er een “medewerker-voor-één-dag” bij. Dat deze dag binnen het woonzorgcentrum samenviel met de dag van het brood was een gelukkig toeval. De extra helpende handen werden ten zeerste gewaardeerd. Maar ook de deelnemers getuigen veel aan deze dag gehad te hebben. 
Het verdiende loon van de jongeren gaat dit jaar naar Theatre Day Productions, een partnerorganisatie van Broederlijk Delen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief