Dorpsfeesten BOGAARDEN verdeelt 5000 euro onder de verenigingen

C21

Dorpsfeesten BOGAARDEN verdeelt 5000 euro onder de verenigingen

Bogaarden_dorpsfeest_cheque_14
Het comité verdeelde 5000 euro aan de helpende verenigingen. Foto © Marc Sluys
 

De dorpsfeesten in Bogaarden zijn uniek. Een dorpje met amper een 400 inwoners zorgt tijdens de zomer voor een driedaagse volksverhuizing. De winst van de driedaagse feesten wordt verdeeld onder de bijna 20 verenigingen die een handje meehielpen om het iedereen in Bogaarden zo aangenaam mogelijk te maken. Dit jaar verdeelde het comité 5000 euro.

“De feesten waren bijzonder goed geslaagd en we zijn gelukkig dat we onze winst kunnen verdelen. We waren best tevreden met de 36ste feesten.”, vertelde voorzitter Dirk Paridaens.
“De verenigingen draaiden 27 shifts. Elke vereniging kreeg een deel van de winst volgens de inspanningen. We blijven ook de verenigingen uit Bogaarden tijdens het jaar steunen. Wanneer ze een activiteit organiseren in het dorp voor de ruime bevolking,  kunnen ze rekenen op een bijkomende steun. Op onze manier zetten we hen aan om te organiseren. Op de dag van vandaag, met veel internet, TV,... mag deze sociale rol niet vergeten worden.”, beklemtoont voorzitter Dirk Paridaens.

De organisatoren kunnen terugblikken op goede feesten en geven nu al afspraak op 24, 25 en 26 juli 2015. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2014
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief