PEPINGEN - Feestend Beert zet winnaars in de bloemetjes

C21

PEPINGEN - Feestend Beert zet winnaars in de bloemetjes

Editiepajot_feestend_beert_1_foto_devogeleer
Foto Emile Devogeleer
 
Editiepajot_feestend_beert_2_foto_devogeleer
Foto Emile Devogeleer
 

Tijdens de laatste feesten verleden jaar van feestend Beert was er voor de negende keer een ballonenwedstrijd voor de kinderen, gezien het slechte weer tijdens de zotte maandag zijn er niet zo veel kaartjes teruggestuurd geweest en dit enkel van uit België ( het jaar daarvoor vanuit Frankrijk ) .

Het winnende kaartje werd teruggestuurd vanuit Beerse Antwerpen en winnaar werd Lotte De Tant uit Lembeek. Zij mocht uit de handen van het feestcomiteit van feestend Beert haar prijs komen ophalen bij Mong Blok. Mong schonk de winnares ook een bon voor een gratis springkasteel voor een dag naar keuze
De tweede werd ook in Beerse gevonden en dit was het kaartje van Lynn Vannerom uit Lettelingen en derde werd Keira Vandeneynde  uit Tollembeek.
 Tijdens deze namiddag bij Mong Blok was er ook een prijs voor de vierde gezinszoek-wandeltocht deze werd gewonnen door de familie van Filip Dedobbeleer  uit Bogaarden .

 Voor hun 50° editie dit jaar is feestend Beert op zoek naar mensen die oude foto’s, affiches of dergelijke hebben van de feesten in Beert, hiervoor kan men contact opnemen met peter@feestendbeert.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief