PEPINGEN - Garden Art People organiseerde 19° tuinfeest

C21

PEPINGEN - Garden Art People organiseerde 19° tuinfeest

Editiepajot_pepingen_tuinfeest_1_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_pepingen_tuinfeest_2_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_pepingen_tuinfeest_3_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_pepingen_tuinfeest_4_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 

De medewerkers van “ GARPE “ Garden Art People organiseerden hun 19° tuinfeest. Door de werken aan de Ninoofsesteenweg vond dit feest dit jaar niet in de sfeervolle pastorietuin plaats, maar uitzonderlijk in en rond de parochiezaal in Pepingen .

Het tuinfeest ging van start om 10.00 u met een plantenwandeling met natuurgids georganiseerd door Natuurpunt. Deze wandeling van ongeveer 5 Km ging langsheen landelijke wegen rondom Pepingen. Onderweg bracht de natuurgids de deelnemers allerlei weetjes bij over de pracht van de bloempjes en plantjes langsheen het parkoers . Nadien was er de eucharistie viering in de parochiezaal .
Na de wandeling en de eucharistieviering was er doorlopend barbecue aan zeer democratische prijzen, opgeluisterdmet live muziek van Michel Dumont & Co .
De mensen konden er ook kennis maken met de kunst van pottenbakken, schilderkunst en nagelkloppen . Voor de kinderen was er kinderanimatie, springkasteel en buitenspeelgoed .
Er werden ook tombolalotjes te koop aangeboden met als prijs een vlucht met een luchtballon, door het wisselvalligeweer kon de luchtballon niet de dag zelf opstijgen, maar de winnaars Van Schepdaal Evrem uit Pepingen, D’Haemer Nadine en kapsalon Kriany uit Pepingen krijgen later wanneer het weer beter is hun vlucht met luchtballon .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jul 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief