PEPINGEN - “Feestend Beert “ vierde gouden editie

C21

PEPINGEN - “Feestend Beert “ vierde gouden editie

Editipajot_feersten_d_beert_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Editipajot_feersten_d_beert_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Editipajot_feersten_d_beert_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Editipajot_feersten_d_beert_4
Foto's Emile Devogeleer
 
Editipajot_feersten_d_beert_5
Foto's Emile Devogeleer
 

Dit weekend vond aan de kerk aan de J.Demaegstraat in Beert de 50 ste editie van de jaarlijkse feesten plaats. Wat er vroeger de Augustuskermis werd genoemd, is op al die jaren uitgegroeid op een waar dorpsfeest waarop je getrakteerd werd op een cocktail van muziek en dans voor zowel jong als oud .

Het feest begon er op vrijdag, in een volle feesttent kon er tot in de vroege uurtjes genieten van de muziek van Dark-E, DJ Massiv, Surrender2bass en Mark Whit a K & DR Rude tijdens de gigadance .
Zaterdag morgen begon het al om 10.00 uur met de rommelmarkt in de feesttent, gevolgd door de tweede editie van de zomerse mountainbike-cross, boogschieten, springkastelen en een kubb tornooi .
S ’avonds was er de Biet @ the 90’S party met DJ White, DJ Furax, Mickey House en DJ Yves Detryuer .
Op zondag kon iedereen er de benen onder tafel schuiven en er genieten in de eettent van een lekker middagmaal en nadien de wandelschoenen aantrekken voor een stevige wandeling .
Vanaf 17.00 kon iedereen er gratis genieten van “ BIET SCHLAGERT “ met de optredens van bekende streekzangers zoals Benny Michiels, Bart De Clercq, Nicky Jones, De Kozzes en uit Turnhout ( Retie ) Juul Kabas .De avond werd verder gezet met een fuif met DJ Bart.
Maandag begonnen de feestelijkheden al om 13.30 met kinderanimatie met Pipo & Pipette .Opnieuw zat de tent bomvol maar dit keer met een veel jonger publiek, kindjes van zowat overal uit de streek beleefden er een spetterend optreden van het populairste clowns duo uit de streek .
Zowel de kindjes als de oma’s, opa’s en de ouders dansten en zongen mee met Pipo en Pipette De pret werd even verstoord toen een windhoos een springkasteel wegblies, en er een jongetje gewond werd afgevoerd
Na de show van Pipo en Pipette mochten de kinderen hun ballon met kaartje oplaten en maken zij kans op een mooie prijs .
Zotte maandag werd verder gezet met touwtrekken en een spetterend optreden van de Nederlandse Lawineboys
Met deze prachtige organisatie mocht “FEESTENDBEERT “ deze speciale editie afsluiten, en beginnen plannen naar de volgende editie .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief