PEPINGEN - Maria Everaet werd honderd

C21

PEPINGEN - Maria Everaet werd honderd

Everaert
Ingezonden
 

 Maria Everaet mocht van het Pepingse gemeentebestuur gelikwensen in ontvangst nemen bij haar honderdste verjaardag. Als dochter in een groot gezin,  kwam het hard werken zich al op jonge leeftijd een plaats afdwingen in haar leven.  Eerst thuis,  daarna samen met haar echtgenoot en een gezin van vier,  op de boerderij en de landerijen  in Elingen. 

Haar gezin runnen,   de dieren verzorgen en witloof telen kon Maria als de besten.  Na een leven van hard werken,  mag zij nu van een rustige iets oudere dag genieten  in Pepingen,  bij haar dochter en familie,  waar ze haar met de beste  zorgen omringen..

100 jaar: zonder meer, indrukwekkend. Iedereen weet dat goud staat voor 50 jaar en diamant voor 60. Er zijn er zelfs die weten dat platina staat voor een 70-jarig jubileum. Maar slechts weinigen weten welk materiaal staat voor 100 jaar, namelijk ivoor. Een honderdste verjaardag is, net als ivoor, een kostbaar en zeldzaam goed. Zonder al te gewichtig te worden, is het een cadeau dat we moeten koesteren. Want wie wil er niet tekenen voor 100 lentes en 100 zomers?

Namens de koning,  de provincie en het gemeentebestuur werden de gelukwensen over gemaakt,  het gemeentebestuur had voor haar een mooi geschenk,  in de vorm van bloemen en waardebonnen.  Ook Open Vld Pepingen was uitgenodigd en had voor de eeuwelinge een geschenkje bij.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jan 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief