Gooik - Alfons Willems neemt afscheid als voorzitter

C21

Gooik - Alfons Willems neemt afscheid als voorzitter

Gooik_fons_1

Zaterdag laatstleden werd Alfons Willems, beter bekend als "Fontje Willems" gehuldigd op het feestje dat de Gooikse Open-VLD inrichtte voor haar helpers van het jaarlijks eetfestijn.

Fons kondigde zijn afscheid aan als Open-VLD-Voorzitter. In september
aanstaande zijn er bestuursverkiezingen en hij stelt zich hierbij geen kandidaat meer.  Zodus geeft hij de fakkel door aan de jeugd.
 
Fons was 32 jaar actief in de Gooikse politiek. Hij was er Schepen van '83
tot midden '87. Vanaf juni '87 is hij anderhalf jaar burgemeester van Gooik geweest. Sinds 2000 zette hij een stapje terug om de fakkel door te geven aan zijn zoon Philip. Na het overlijden van Maurice Van Snick nam Fons de taak als Voorzitter van de Gooikse Open-VLD-afdeling op zich. Fons werd op het feestje op een gepaste, maar voor hem gans onverwachte manier gehuldigd en in de bloemetjes gezet, met een huldegedicht van initiatiefneemster, gemeenteraadslid, Nicky Bellemans.
 
De Gooikse politiek verliest hierbij wel een monument, maar Fons zal wel nog achter de schermen de liberale jongeren met raad en daad blijven bijstaan. Fons geeft dus in september de fakkel door aan de jongere generatie waarin hij het volste vertrouwen heeft. Hij is ervan overtuigd dat zij zijn politiek werk zullen verder zetten.


Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mrt 2008
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief