GOOIK - Massaal naar piste van Rebecq

C21

GOOIK - Massaal naar piste van Rebecq

Gooik_rebecq_foto_marcel_brisaert__4_
 
Gooik_rebecq_foto_marcel_brisaert__3_
Gooik_rebecq_foto_marcel_brisaert__5_
Gooik_rebecq_foto_marcel_brisaert
Gooik_rebecq_foto_marcel_brisaert__7_
 

Vrijdag werd er op speelse wijze kennis gemaakt met de openluchtpiste van Rebecq. Onder toezicht van wielerclub Gooik Sportief reden de leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar van Groot-Gooik hun eerste rondjes op het ovaal.

Als opwarming toerden de jonge renners achter profwielrenner Steve Schets. Vervolgens was het de beurt aan iedereen om een baanronde (333,33 meter) zo snel mogelijk af te leggen. De snelste tijd werd neergezet door Robbert Tas. Als afsluiter werd er een scratch gereden.
Scratch is in feite een lange sprint waarbij de renners eerst een aantal ronden achter een gangmaker blijven. Eens de gangmaker versnelt, krijgen de renners vrij spel. Er werd duchtig wat afgesprint.
Als afsluiter kreeg iedereen nog een drinkbus en een diploma en een gesigneerde foto van Steve Schets. Voorzitter van de sportraad Eddy Penne zag dat het goed was en iedereen keerde tevreden terug naar Gooik.
De deelnemers: Van Eeckhoudt Simon, Verelst Hannelore, Van den Stede Maarten, De Breuck Maxime, Wastiels Karlien, Breynaert Pjotr, Verelst Jade-Lyn, Sloodts Lisa, Staes Aaron, Roelandts Tim, Papaert Hanne, Leuckx Yarne, Billens Bart, Van Eeckhoudt Celien, Taelemans Stijn, Neuborg Mathias, Kestens Wout, Deckers Pieter-Jan, Brankaert Lotte, Van Oncem Dylan, Thysens Mats, Stiens Arno, Stas Jade, Meyts Reni, Lembo Roberto, Droeshout Sien, Verreycken Noémie, Van Oncem Shauni, Tas Robbert, Persoons Brecht, Herremans Kevin, Cornelis Haytika en Ben Aissa Laysa.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mrt 2008
Marcel Brisaert
Marcel Brisaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief