Nomineer jij de kandidaten voor de Gooikse Cultuurparel

C21

Nomineer jij de kandidaten voor de Gooikse Cultuurparel

Editie_gooik_herman_dewit_2__kopie_
Herman De Wit kreeg twee jaar geleden de Gooikse cultuurparel. Foto Marc Colpaert
 
De Cultuurparel, een initiatief van de Cultuurraad, wordt 2-jaarlijks uitgereikt aan een Gooikenaar of Gooikse organisatie die een belangrijke bijdrage levert/ leverde aan het culturele leven in Gooik. In het najaar van 2024 zal er opnieuw een Cultuurparel uitgereikt worden. Inwoners kunnen kandidaten nomineren.
 
Wie zet/zette cultuur in Gooik in de schijnwerpers, op het vlak van culturele vrijetijdsbesteding, amateuristische/ professionele kunstbeoefening of sociocultureel vormingswerk? Wie is er minimaal twee jaar actief bezig met beeldende kunst, architectuur, fotografie, cinematografie, multimedia, muziek, dans, poëzie, theater, proza, erfgoed of een combinatie? Laat het voor 31 mei 2024 weten en wie weet wint hij of zij weld e Gooikse Cultuurparel. 
 
 
Stuur dus een motiverende mail naar cultuur@gooik.be en dien de kandidatuur in bij De Cam – dienst Cultuur. Het reglement, de voorwaarden en extra selectiecriteria kan je vinden op www.gooik.be/cultuurraad. In 2022 werd Herman De Wit de winnaar van de Cultuurparel.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 mei 2024

archief