Lady Safira & The Silver Fox veroveren nu ook HERNE

C21

Lady Safira & The Silver Fox veroveren nu ook HERNE

Lady_safira___the_silver_fox__7_
Lady Safira & The Silver Fox veroveren nu ook HERNE - © Deschuyffeleer
 
Lady_safira___the_silver_fox__8_
Lady Safira & The Silver Fox veroveren nu ook HERNE - © Deschuyffeleer
 

Met Lady Safira & The Silver Fox krijgt het Pajots artiestenplaatje er een veelbelovend duo bij. Lady Safira (Kathy) & The Silver Fox (Luc) zijn twee enthousiastelingen die zich samen in de arena gooien om hun dromen waar te maken. Hun ambitieus project steunt op een resem pijlers. Zo dragen zij aan de éne kant entertainment, ontspanning, amusement, recreatie, vermaak en variété en aan de andere kant creativiteit, ondersteuning en workshops hoog in het vaandel. Dit alles wordt dan nog eens overgoten met een correcte, creatieve en sociale aanpak. Zo willen zij niet alleen de aandacht toespitsen op hun eigen acts maar laten zij ook graag het zonnetje in andermans water schijnen.

Het was op het jongste Kloostertuinfeest dat Kathy Vandekerckhove (Tollembeek) en Luc Marcelis (Herne) met mekaar in contact kwamen en begonnen te praten over hun stille ambities om hun dagdagelijks doen en laten voortaan een andere dimensie mee te geven. Gedreven door idealisme en met in het achterhoofd niet alleen humanitaire doelstellingen maar ook een bijzondere interesse voor milieu en cultuur willen zij voortaan dan ook promotie maken voor en steun bieden aan concrete goede doelen.
Voor de naamkeuze van Lady Safira & The Silver Fox verwijst het duo meteen naar de waardevolle blauwe edelsteen die in een zilveren bekleding het best tot zijn recht komt.
In hun reeds druk bezette agenda staan voor de eerstkomende weken alleszins al een reeks surprise try outs geprogrammeerd. Zo is op vrijdag 12 december De Egelantier in Herne-centrum de plaats van afspraak. Dan worden daar vrienden, sympathisanten, muziekliefhebbers, levensgenieters, …. jong en minderjong verwacht om mee getuige te zijn van het welslagen van hun eerste organisatie.
Het totaalprogramma onder de noemer ‘Club Lounge Dansant’ start om 17u30 met voor iedereen een glaasje bubbels. Verder wordt iedereen uitgenodigd zich tegoed te doen aan het fijnverzorgd kaas- en fijnkostbuffet waarbij de Kartuizerkazen en de Kartuisbieren een hoofdrol spelen. Omstreeks 20u zijn het dan Lady Safira & The Silver Fox zelf die er met songs en aanstekelijke dansperformances voor zorgen dat de ambiancemeter steil de hoogte inschiet.
Als bijzondere gast introduceren ze die avond ook Eva Jacobs. Deze artieste stond mee op het podium van  Eurosong 2014. Met het nummer ‘Nothing Is Impossible’ stootte zij overigens door naar de halve finale. Ook  maakte ze eerder al een verpletterende indruk tijdens de blind auditions van The Voice van Vlaanderen.
Om het feestje af te sluiten worden tafels en stoelen herschikt en trakteert de DJ op amusement en dans.
De inkom met inbegrip van welkomdrank, buffet en een consumptie kost 25 euro. Voor kinderen tot 12 jaar is dit 13 euro.
Meer info over het duo en bestellen van inkomkaarten via 0473/49.19.89 of 0494/85.64.93 of via mail naar luc _kathy@telenet.be
Ook de volgende evenementen in een organisatie van Lady Safira & The Silver Fox komen uitgebreid aan bod op  FACEBOOK .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 nov 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief