HERNE – Shotokan Karateclub wil jongeren laten proeven van haar sport

C21

HERNE – Shotokan Karateclub wil jongeren laten proeven van haar sport

Initiatie_2016
HERNE – Shotokan Karateclub wil jongeren laten proeven van haar sport - © Deschuyffeleer
 

In het kader van de Maand van de Sportclub wil Shotokan Karateclub Herne jongeren kennis laten maken met haar sport, overigens één van de oudste krijgskunsten van de wereld. De club organiseert daartoe op dinsdag 20 en donderdag 22 september gratis bijzondere initiatielessen voor kinderen vanaf de leeftijd van zeven jaar. Uiteraard zijn ook nieuwe leden steeds welkom.

“Karate is een aangename en boeiende sport voor jong en oud, jongens en meisjes”, zegt voorzitter Katrien Verbeke. “Karate mengt snelheid, lenigheid, kracht en coördinatie. Karate beoefenen betekent ook het afleggen van een lange weg, waarbij het wijs is om niet te snel te lopen en dom om onderweg te stoppen. Plezierig sporten en respect staan bij karate steeds hoog in het vaandel”.
Op dinsdag vangt de initiatieles aan om 19u30, op donderdag om 19u. De lessen gaan door in de bovenzaal van de sporthal Hernekouter. De jeugd vanaf de leeftijd van 14 jaar en de volwassenen dan weer trainen iedere week op dinsdag van 20u30 tot 22u en op donderdag van 20 tot 21u30.
Meer info via katrienverbeke@skynet.be of 02/396.19.71.   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief