HERNE – Retro Diner Dansant van VSE-Productions in de Egelantier

C21

HERNE – Retro Diner Dansant van VSE-Productions in de Egelantier

Aankondiging_retrodiner_egelantier
HERNE – Retro Diner Dansant van VSE-Productions in de Egelantier
 
14456933_10208910460532239_1442890099_o
HERNE – Retro Diner Dansant van VSE-Productions in de Egelantier - Foto Archief Sterckx
 

Op zaterdag 7 oktober vanaf 19u organiseren VSE-Productions en restaurant-feestzalen De Egelantier hun 2de swingende Retro Diner Dansant. Uiteraard is de feestzaal van de Egelantier andermaal het decor voor dit uitzonderlijk aangenaam culinair-muzikaal gebeuren. Deelnemers in groepsverband genieten van bijzondere voorwaarden.

Aangemoedigd door het succes van vorig jaar nemen VSE-Productions en De Egelantier opnieuw de draad op van hun toch wel bijzonder ontspanningsgebeuren dat de Retro Diner Dansant toch wel is. “Wie nog eens de sfeer van de 50’s en de 60’s wil herbeleven schrijft zich best tijdig in”, zegt Geert Sterckx van VSE-Productions. “Het is immers de periode van de muziek die wij op vandaag nog steeds herkennen met zangers als onder meer Elvis Presley, Frank Sinatra en Dean Martin. Wie heeft er op die muziek overigens nog niet gedanst”?
“Wij bieden vooraf een aan die tijd aangepast 4-gangenmenu aan met aangepaste dranken all-in tot en met de koffie”, geeft Wilfried Vierendeel van De Egelantier aan. “En omdat feesten in groep steeds iets meer heeft en het een gelegenheid biedt om vrienden nog eens bij elkaar te krijgen schenken wij aan groepen vanaf 8 personen ook nog eens 2 flessen cava na de koffie. Daarna kan er dan gedanst worden op de gekende muziek van de 50’s en 60’s crooners, rock ’n roll en nog veel meer”.
The Antonio Crooner Quartet zorgt de ganse avond door voor bijhorende live music. Als dresscode geldt ‘Dress to impress in your 50’s best’. Er is ook een photo corner. Deelnemen kost 65 € per persoon.
Plaatsen voorbehouden kan via 0498/35.17.60 of www.retrodiner.be of bij De Egelantier.       
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 sep 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief