HERNE – Crea-avontuur ‘Feest’ in het Vilthuis

C21

HERNE – Crea-avontuur ‘Feest’ in het Vilthuis

1
HERNE – Crea-avontuur ‘Feest’ in het Vilthuis -
 

Wie zijn kinderen tijdens de eindejaarsperiode creatief wil bezighouden kan daarvoor alvast terecht in het Vilthuis van Nele D’herde langsheen de Assesteenweg in Kokejane. Daar wordt dan immers in volle periode van feest, plezier maken en cadeautjes uitwisselen een nieuw crea-avontuur rond feesten opgebouwd.

“Tijdens dat crea-avontuur laten wij de creativiteit van de kinderen de vrije loop en helpen wij hen op weg naar het maken van mooie, leuke en originele creaties voor de feestdagen”, geeft Nele D’herde aan. “Alle kinderen vanaf de 3de kleuterklas zijn welkom en wij voorzien overigens ook opvang buiten de eigenlijke crea-activiteiten. Laat het feest maar beginnen!”.
“Crea-avontuur! Dat is ook samen met de kinderen op ontdekkingstocht gaan doorheen het creatieve. Het plezier tijdens de reis, het ontdekken van een nieuwe wereld en nieuwe materialen is daarbij belangrijker dan de bestemming. De kampen zijn dan ook meer dan alleen wat knutselen. Het is een mix van knutselen en kunsteducatie”, aldus nog de enthousiaste gastvrouw.
Het crea-avontuur ‘Feest’ loopt van woensdag 28 tot en met vrijdag 30 december telkens van 9 tot 16u. Er is evenwel vooraf en nadien ook opvang voorzien en dit vanaf 8u en tot 17u. Deelnemen kost 85€. Vanaf het 2de kind wordt dit teruggebracht naar 80€. Het aantal inschrijvingen is wel beperkt.
Meer info via 0486/42.67.80 of www.hetvilthuis.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 okt 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief