LIEDEKERKE – Zwembaddagen in zwembad Heuvelkouter

C21

LIEDEKERKE – Zwembaddagen in zwembad Heuvelkouter

Editiepajot_liedekerke_zwembad_heuvelkouter_foto_jacky_delcour
Foto © Jacky Delcour
 

Zwembaddagen in zwembad Heuvelkouter: Woensdag 13 november van 13 tot 18 uur en vrijdag 15 november van 7.30 tot 23 uur.

Woensdag 13 november van 13 tot 18 uur
Pretbrevet: Kom naar het zwembad en haal je pretbrevet met Karel de Krokodil. Overwin de hindernissen en haal een heus ‘pretbrevet’ van Karel de Krokodil. Vraag ernaar bij de redders.
Kampioenschap bommetjes maken: Maak kans op een leuke prijs. Wie springt het hoogste en laat het meeste water opspatten? Van 14u-16u, inschrijven kan ter plaatse.
Vrijdag 15 november van 7.30 tot 23 uur
Zwemmarathon doorlopend van 7.30 tot 19.30 uur: Verzamel de meeste baantjes en help het Liedekerkse zwembad mee aan de titel van sportiefste zwembad. Inschrijven kan op voorhand via sport@liedekerke.be  met vermelding van naam en richtuur waarop je komt zwemmen. De winnaars maken kans om een jaar lang VIP van het zwembad te worden. Aarzel niet en trek die baantjes. Deelnemers krijgen gratis toegang tot de pool party achteraf.
Duikinitiatie van 19 tot 20 uur: Je kan via duikschool Alpha geheel vrijblijvend kennis maken met de duiksport. Tijdens de initiatie leer je reeds enkele basistechnieken en beleef je je eerste onderwatersensatie. Je zult zo snel merken of de duiksport iets is waar je je graag in wil verdiepen. Je kan dan de opleiding aanvatten, beginnende met 1ster duiker (?). Je hoeft hiervoor ook niet dadelijk aankopen te doen. Er is duikmaterieel ter beschikking in het zwembad.
Aquazumba van 20 tot 21 uur: Voor de zumba-lovers die het graag eens wat natter hebben. Deze vorm van zumba is nog toegankelijker door de opwaartse kracht van het water. Maar vergis je niet, door de waterweerstand zal je ook hier de nodige druppels zweet verliezen. Inschrijven via sport@liedekerke.be .
Pool party van 21 tot 23 uur: kom genieten van een ontspannende duik op de beats van de muziek, plons in het water van de duikplank of chill out in de jacuzzi. De ideale manier om de uitgangsavond te beginnen.
Inschrijving voor sportinitiaties: sport@liedekerke.be  of UIT-balie in het vrijetijdshuis, Warandestraat 22, Liedekerke.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief