LIEDEKERKE - Kamer van Rhetorica De Waag brengt: DE WOONKAMER.

C21

LIEDEKERKE - Kamer van Rhetorica De Waag brengt: DE WOONKAMER.

Editiepajot-ingezonden-foto-de-woonkamer
ingezonden foto

De auteur schreef een stuk dat wij u als een spiegel van de maatschappij kunnen voorhouden: ernstige situaties wisselen af met luchtige momenten, met onderhuids een confronterende waarheid waarbij dit stuk een echte weergave kan zijn van het leven zoals het is, weliswaar een beetje uitvergroot.

De rode draad in dit verhaal is de plaats waar alle taferelen zich afspelen, een doodgewone woonkamer. De taferelen tonen verschillende woonkamers, die bewoond worden door verschillende gezinnen, elk met hun eigen verhaal. Het publiek wordt getuige van hun vreugdes, verdriet, frustraties en problemen. Een ontdekkingstocht naar mensen, naar generaties en naar de relaties tussen de generaties.

Opvoeringen: op 24, 25 en 31 januari 2014. En 1, 7 en 8 februari 2014, telkens om 20u in de feestzaal van het Sint-Gabriëlinstituut, Sint-Gabriëlstraat 152 te Liedekerke

Kaarten en inkom:8 EUR (kaarten ook verkrijgbaar aan de balie van de BIB) Reservaties: Dhr. en mevr. De Bisschop-Baeyens: 053/67 14 19 (vanaf 13.01.2014)

NIEUW: tijdens de première (eerste voorstelling): voor iedereen een gratis consumptie (bonnetje te verkrijgen aan de kassa)!

Auteur: Ed Vanderweyden. In een regie van Eric Meirhaeghe.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jan 2014
Jacky Delcour
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief